Alcudia satamaan Barcelona lautta

Mallorca ja Espanja yhdistyvät reitillä Alcudia Barcelona. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Balearia. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 6 tuntia 30 minuuttia.

Alcudia Barcelona matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Alcudia satamaan Barcelona lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Mallorca - Espanja lautat sivullamme.

Alcudia - Barcelona lauttaoperaattorit

  • Balearia
    • 7 lähtöä viikoittain 6 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Alcudia Barcelona hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Alcudia Barcelona on auto ja 2 matkustajaa.

Alcudia opas

Alcúdia on kaupunki Espanjan itsehallintoalueella Balearin saarilla. Se on pääturistikohde Mallorcan saaren pohjoisosassa, jossa on suuri, perheiden suosima lomakeskus. Suurin osa hotelleista ovat Port d'Alcúdiassa ja Platja d'Alcúdiassa, 14km pitkän, Can Picafortiin asti ylettyvän rannan vieressä. Alcúdian vanha kaupunki on säilynyt hyvin, sen talot ovat jopa 1200-luvulta. Kaupunkia ympäröi keskiaikainen muuri. Alkuperäinen Alcúdian vanhakaupunki sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä sisämaahan satamasta.
Matkustajien, jotka suunnittelevat vierailevansa Alcúdiassa autolla tai moottoripyörällä, täytyy ottaa päivittäinen lautta Barcelonasta, Deniasta tai Valenciasta Mallorcalle. Kesäkuukausina Barcelonasta lähtee suora lautta Alcúdialle Balearia Ferriesin operoimana. Normaali matkustusaika on 7 tuntia, mutta tätä voidaan kutistaa kolmella tunnilla jos matkustetaan Fast-Ferryllä. Yleisesti saarelle pääsee halvemmalla matkustaen lautalla kuin lentäen.

Barcelona opas

Espanjan kaupunki Barcelona sijaitsee rannikolla jokien Llobregat ja River Besos välissä ja rajautuu lännessä Serra de Collserolan vuoristoon. Barcelona on Katalonian itsehallintoalueen pääkaupunki ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki Madridin jälkeen. Se perustettiin roomalaiseksi kaupungiksi, keskiajalla Barcelonasta tuli Barcelonan maakunnan pääkaupunki. Kun se sulautui Aragonian kuningaskuntaan, Barcelona oli edelleen tärkeä kaupunki Aragonian kuningaskunnassa. Barcelonalla on rikas kulttuuriperintö ja se on nykyään tärkeä kulttuurinen keskus ja merkittävä matkailukohde. Erityisen tunnettu se on Antoni Gaudínja Lluís Domènech i Montanerin arkkitehtuuritöistä jotka on nimetty UNESCOn maailmanperintökohteiksi.

Barcelonassa on monia museoita, jotka kattavat eri alueita ja aikakausia. The National Museum of Art of Catalonia sisältää tunnettuja kokoelmia taiteen helmiä kun taas Barcelonan nykytaiteen museo keskittyy 1945 jälkeiseen katalaanin ja espanjan taiteeseen. Fundació Joan Miró, Picasso-museo ja Fundació Antoni Tàpies pitävät tärkeitä kokoelmia näistä maailmankuuluista taiteilijoista sekä Can Framis museo, joka keskittyy 1960 jälkeiseen katalaanitaiteeseen Fundació Vila Casas.

Barcelona on merkittävä lauttaterminaali reiteille Mallorcaan, Genovaan, Ibizaan ja Marokkoon (Tangier Med). Lauttojen ja risteilyalusten terminaalit sijaitsevat lähellä kaupungin keskustaa, satama alkaa heti Las Ramblasin päädystä.