Alcudia satamaan Ciutadella lautta

Mallorca ja Menorca yhdistyvät reitillä Alcudia Ciutadella, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Balearia reitti kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 30 minuuttia samalla kun Trasmediterranea reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 35 ylitystä viikko reitillä Alcudia Ciutadella kohteiden Mallorca ja Menorca välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Alcudia satamaan Ciutadella lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Mallorca - Menorca lautat sivullamme.

Alcudia - Ciutadella lauttaoperaattorit

 • Balearia
  • 3 lähtöä päivittäin 1 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Trasmediterranea
  • 14 lähtöä viikoittain 2 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Alcudia Ciutadella hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Alcudia Ciutadella on auto ja 2 matkustajaa.

Alcudia Ciutadella lautta arvostelut

 • "Matka Menorcalta Mallorcalle"

  Erittäin hyvä ja henkilökunnan kanssa jutteleminen oli mukavaa, kahvilassa ei ollut paljon syömistä, heiltä loppui aamuapalatuotteet liian nopeasti, olisi ollut hyvä idea laittaa cuitadelan kartta satamaan jotta olisimme tienneet kuinka kaukana olemme keskustasta.

  'Cliff' matkusti Alcudia Ciutadella operaattorilla Balearia aluksella Jaume I

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Saapuminen Ciutadellaan"

  Lyhyt 90 minuutin matka, melko kallis matkaan/aikaan verrattuna. Pääsy Alcudian satamaan oli helppoa. Saavuimme Ciutadellan uuteen lauttaterminaaliin (en ollut tietoinen tästä, ajattelin että saavumme kaupunkiin) vain nähdäksemme julkisen liikenteen bussin ajavan pois. Matkatavaroiden poistuonti istumakannelta oli alas kapeita portaita mikä ei ollut helppoa – siellä ei näyttänyt olevan mitään hissiä. Kävelymatka lautalta oli melko pitkä varsinkin matkatavaroiden kanssa ja vaikka vanhuksille näytti olevan mahdollisuus liikkua isolla golf bugin tyyppisellä autolla, tätä ei oltu tehty selväksi, ja heidän täytyi ponnistella laukkujensa kanssa. SUURIN ONGELMA - ei joukkoliikennettä kaupunkiin. Miksi ihmeessä bussi, joka oli siellä kello 17:30, ei odota että matkustajat tulevat lautasta ja sitten kuljeta heidät kaupunkiin (mikä on tavallista useimmissa lauttasatamissa). Terminaalin on ilmeisesti suunnitellut nuori autollinen henkilö. Pienellä ajattelulla järjestelmää voitaisiin muuttaa ja parantaa helposti. Toivottavasti tästä on apua.

  'Andrew' matkusti Alcudia Ciutadella operaattorilla Balearia aluksella Ramon Llull

  Lue lisää Näytä vähemmän

Alcudia opas

Alcúdia on kaupunki Espanjan itsehallintoalueella Balearin saarilla. Se on pääturistikohde Mallorcan saaren pohjoisosassa, jossa on suuri, perheiden suosima lomakeskus. Suurin osa hotelleista ovat Port d'Alcúdiassa ja Platja d'Alcúdiassa, 14km pitkän, Can Picafortiin asti ylettyvän rannan vieressä. Alcúdian vanha kaupunki on säilynyt hyvin, sen talot ovat jopa 1200-luvulta. Kaupunkia ympäröi keskiaikainen muuri. Alkuperäinen Alcúdian vanhakaupunki sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä sisämaahan satamasta.
Matkustajien, jotka suunnittelevat vierailevansa Alcúdiassa autolla tai moottoripyörällä, täytyy ottaa päivittäinen lautta Barcelonasta, Deniasta tai Valenciasta Mallorcalle. Kesäkuukausina Barcelonasta lähtee suora lautta Alcúdialle Balearia Ferriesin operoimana. Normaali matkustusaika on 7 tuntia, mutta tätä voidaan kutistaa kolmella tunnilla jos matkustetaan Fast-Ferryllä. Yleisesti saarelle pääsee halvemmalla matkustaen lautalla kuin lentäen.

Ciutadella opas

Baleaarien saaren Menorcan länsipäässä sijaitsee Ciutadella, saaren vanha pääkaupunki. Sen alkuperä on jättänyt huomattavan arkeologisen perinnön alueelle, megaliittien kuten "Taulaksen", Talaiotin ja navetasin muodossa. Tämä kauniin satamakaupungin historiallista kaupunginosaa, nimeltään Es Born, ympäröi keskiaikaiset kadut täynnä palatseja, kirkkoja ja linnoituksia. Merkittävimpiin rakennuksiin jotka kohtaavat vanhan kaupungin aukion kuuluu kaupungintalo, joka on rakennettu vanhan arabien linnoituksen päälle. Nykyinen kaupungintalo juontaa juurensa 1800–luvulle ja säilyttää edelleen joitakin jäänteitä sen primitiivisestä rakentamisesta. On myös mahdollista vierailla, tiettyinä aikoina vuodesta, joissakin Palace of Salortin huoneissa. Sen vieressä on Vivón palatsi, joka on yksi kaupungin symboleista, ja jossa on erikoinen neoklassinen punainen julkisivu. Kaupungintalon takaa, ”Mirador”in näköalatasanteelta voi nähdä kauniin näköalan satamaan, joka sijaitsee poukamassa on kaupungin juuressa. Läheltä kaupunkia kävijät löytävät erinomaisia Menorcan lahtia ja rantoja, sekä kaukaisia kalastuskaupunkeja.