Almeria satamaan Melilla lautta

Espanja ja Espanja yhdistyvät reitillä Almeria Melilla, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Balearia liikennöi reittiä jopa 7 kertaa viikko, Trasmediterranea 7 kertaa viikko & Naviera Armas kulkee reittiä jopa 1 kertaa viikko.

Kohteiden Espanja ja Espanja välillä ylityksiä on tarjolla yhteensä 15 viikko reitillä Almeria Melilla ja kun tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertaamaan kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Reitti- ja satamatiedot

Almeria satamaan Melilla lauttavaihtoehdot

Almeria - Melilla lauttaoperaattorit

 • Balearia
  • 7 lähtöä viikoittain 3 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Trasmediterranea
  • 7 lähtöä viikoittain 5 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Naviera Armas
  • 1 lähtö viikoittain 4 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Almeria Melilla hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Almeria Melilla on auto ja 2 matkustajaa.

Almeria Melilla lautta arvostelut

 • "Hyvä matka"

  Matkustimme Almeriasta Melillaan. Varasimme 2-sängyn hytin. Hytti oli kohtuullinen, vähän vanhanaikainen mutta siellä oil kohtuullisesti tilaa. Lautta oli melko vanha, mutta sen henkilökunta avulias. Ruokavaihtoehdot tuntuivat olevan hyviä ja hinnat kohtuullisia. Kokonaisuudessaan hyvä kokemus.

  'Martin' matkusti Almeria Melilla operaattorilla Trasmediterranea aluksella Murillo

  Lue lisää Näytä vähemmän

Almeria opas

Almería on kaupunki Andalusiassa, Espanjassa. Se sijaitsee maan kaakkoispuolella Välimeren rannalla ja on samannimisen maakunnan pääkaupunki. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu The Alcazaba, mikä on keskiaikainen linnoitus joka rakennettiin 900-luvulla mutta maanjäristys tuhosi sen vuonna 1522. Paikalla on kolme linjaa seiniä, upea päätorni sekä suuret puutarhat. Siellä on myös katedraali jolla on linnoitusmainen ulkonäkö, kiitos sen tornien ja suojeltujen polkujen, mitkä luotiin suojelemaan sitä Välimeren merirosvoilta. Alkuperin moskeijaksi suunniteltu rakennus muutettiin myöhemmin kristilliseksi kirkoksi, ennen kuin se tuhoutui vuoden 1522 maanjäristyksessä. 1500–luvulla se uudelleenrakennettiin renessanssiseen tyyliin, mutta sen linnamaiset ominaisuudet säilytettiin.
Almerían satamasta pääsee Melillaan, Algeriaan ja Marokkoon, sekä turistiristeilylle Välimerelle. Sillä on myös venesatama jossa on huviveneitä. Tällä hetkellä satamaa laajennetaan uusille laitureille ja sitä muutetaan konttisatamaksi, jotta sen rahtiliikennettä vilkastettaisiin ottamalla ison luokan kansainvälisiä kuljetuslaivoja sisään. Normaalisti rahtiliikenne kulkee seuraaviin kohteisiin: Acciona, Ghazaouet (Algeria), Oran (Algeria), Nador (Marokko) ja Melilla.

Melilla opas

Espanjan itsehallintokaupunki Melilla sijaitsee Afrikan luoteisrannikolla, ja sillä on yhteinen raja Marokon kanssa.Kaupunki on erotettu Espanjan maakunnasta Grenadasta ja Almeriasta Alboráninmerellä. Melilla, kuten Ceuta, oli vapaa satama ennen Espanjan liittymistä Euroopan unioniin. Marokon asutus Beni Ansar sijaitsee välittömästi etelään Melillasta ja lähin marokkolainen kaupunki on Nador. Melillan ja Nadorin satamat sijaitsevat molemmat samassa lahdessa. Vuodesta 2011, sen asukasluku oli 78 476. Asukkaat koostuvat etnisistä espanjalaisista, etnisistä Riffian berbereistä, ja pienestä joukosta etnisiä Espanjan juutalaisia. Sekä espanja että riffian-Berber ovat kaksi eniten puhuttua kieltä, espanja on ainoa virallinen kieli.

Melillan satamasta on useita päivittäisiä yhteyksiä Almeriaan ja Málagaan Espanjassa. Monet ihmiset matkustavat Euroopan ja Marokon välillä käyttäen Melillan lauttayhteyksiä (sekä matkustajat että rahti).