Amsterdam satamaan Newcastle lautta

Hollanti ja Englanti yhdistyvät reitillä Amsterdam Newcastle. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: DFDS Seaways. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 16 tuntia 30 minuuttia.

Amsterdam Newcastle matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Amsterdam satamaan Newcastle lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Hollanti - Englanti lautat sivullamme.

Amsterdam - Newcastle lauttaoperaattorit

 • DFDS Seaways
  • 7 lähtöä viikoittain 16 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Amsterdam Newcastle hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Amsterdam Newcastle on auto ja 2 matkustajaa.

Amsterdam Newcastle lautta arvostelut

 • "Moottoripyörällä Skotlantiin"

  Todella hyvä kokemus. Laiva oli todella siisti ja ruoka todella herkullista , Suosittelen.

  'Hannu' matkusti Amsterdam (Ijmuiden) Newcastle operaattorilla DFDS Seaways aluksella Princess Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Commodore Deluxe & Plus"

  Erinomainen majoitus ja me nautimme ja arvostimme huomaamatonta pääsyä ja avointa baaria/ aulabaaria King Seawaysillä. Paluumme oli Princess Seawaysillä ja olimme pettyneitä, koska meillä ei ollut samoja mahdollisuuksia ja oleskelutiloja. Emme olleet ymmärtäneet, että alukset olisivat erilaisia. Ravintolassa jotkut henkilökunnan jäsenet tuntuivat olevan hieman kiireisiä, mikä ei auttanut heitä tarjoamaan niin laadukasta palvelua kuin voisi olettaa. He tekivät pari virhettä, mutta korjasivat ne heti ja varmistivat laskun oikeellisuuden. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin verkkosivuilla auttaisi niitä, jotka ovat Direct Ferriesin uusia käyttäjiä, ja myös eri laivojen erot ja niiden palvelut voisi selittää selkeämmin. Kaiken kaikkiaan olimme iloisesti yllättyneitä aluksen laadusta ja ehdottomasti matkustamme tällä tavalla uudelleen. Sue Shelley, Luxemburg

  'Sue Shelley' matkusti Amsterdam (Ijmuiden) Newcastle operaattorilla DFDS Seaways aluksella Princess Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Älä epäröi varata DFDS:ää"

  Ensimmäistä luokkaa joka asiassa - sää mukaanlukien!

  'Anonyymi' matkusti Amsterdam (Ijmuiden) Newcastle operaattorilla DFDS Seaways aluksella Princess Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hintansa väärti!"

  Nautimme todella matkastamme Newcastleen ja takaisin. Laivat olivat todella hyviä, mukavat hytit ja sängyt! Ravintola oli myös todella hyvä ja siellä oli ystävällinen henkilökunta ja hyvää ruokaa. Me voimme ja aiomme suositella tätä yhtiötä. En vain löytänyt tarkkaa osoitetta, mistä laiva lähtee satamassa. Tämä koskee Ijmuidenia ja Newcastlea, ehkä sen voisi laittaa varausvahvistukseen.

  'Hans' matkusti Amsterdam (Ijmuiden) Newcastle operaattorilla DFDS Seaways aluksella Pearl Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän

Amsterdam opas

Amsterdam on Alankomaiden pääkaupunki ja se sijaitsee Pohjois-Hollannin maakunnassa maan länsiosassa. Kaupungin päänähtävyyksiin kuuluu sen historialliset kanaalit, Rijksmuseum, Van Goghin museo, Stedelijk Museum, Hermitage Amsterdam, Anne Frank House ja Amsterdam Museum. Kaupungissa vierailee yli 3,6 miljoonaa kansainvälistä matkustajaa joka vuosi. Amsterdamissa on myös monia puistoja, avoimia tiloja ja toreja läpi koko kaupungin. Vondelpark, kaupungin suurin puisto, sijaitsee Oud-Zuidin kaupunginosassa ja se on nimetty 1600–luvun amsterdamilaisen kirjailijan, Joost can den Vondelin mukaan. Puistossa käy noin 10 miljoonaa vierailijaa joka vuosi.
Amsterdamissa on yli 100 km kaanaleita. Kolme pääkanaalia ovat Prinsengracht, Herengracht ja Keizersgracht, joissa kaikissa kolmessa voi kulkea veneellä. Kaupunkia kutsutaan usein ”pohjolan Venetsiaksi”, sillä se on jaettu noin yhdeksäänkymmeneen saareen, jotka yhdistyvät yli 1200:lla sillalla.
Amsterdamin satama sijaitsee entisen lahden IJ:n ja Pohjoismeren kanaalin penkereellä, mikä yhdistää kaupungin Pohjoismerelle. Monet Amsterdamiin saapuvat risteilyalukset ankkuroivat satamaan. Satama vastaanottaa 300,000 matkustajaa vuosittain ja tehokkaasti ankkuroi noin 150 alusta jotka kuljettavat näitä matkustajia.

Newcastle opas

Newcastlen kaupunki koillis-Englannissa on hiljattain äänestetty Britannian parhaaksi mioniloma-kohteeksi ja tätä eloisaa kaupunkia nyt pidetään yhtenä maailman uudesta kulttuurisista mekoista, jossa on monia maailmanluokan dynaamisia nähtävyyksiä. Kaupunki on täynnä historiaa, Newcastlen kaupungin keskustassa on enemmän klassisia rakennuksia kuin missään muussa kaupungissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mistä tyylikäs Grainger Town erottuu vaikuttavalla nykyaikaisella arkkitehtuurilla Gateshead Millennium-sillalla. Newcastle on suurin kaupunki Koillis-Englannissa, , ja monet kaupungin grand 1800-luvun kadut seuraavat houkuttelevasti Tyne-jokea, joka mutkittelee lähellä kaupungin sydäntä.

Newcastlessä on monia upeita nähtävyyksiä ja historiallisia rakennuksia, kuten Gateshead Millennium Bridge, jossa on upea arkkitehtuuri ja keinumekanismi; Whitley Bay, suosittu seaside resort kultaisen hiekkarannan ja rantakadun kanssa; Hadrianuksen valli, joka on tunnettu kaikkialla maailmassa ja rakennettu roomalaisten toimesta noin 110 jKr; Gateshead Musiikkitalo, joka äskettäin uudistettiin yli 50 miljoonalla punnalla ja Customs House, suuri viihde- ja vapaa-ajankeskus.