Arbatax satamaan Civitavecchia lautta

Sardinia ja Rooma yhdistyvät reitillä Arbatax Civitavecchia. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Tirrenia. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 10 tuntia 31 minuuttia.

Arbatax Civitavecchia matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Arbatax satamaan Civitavecchia lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sardinia - Rooma lautat sivullamme.

Arbatax - Civitavecchia lauttaoperaattorit

  • Tirrenia
    • 2 lähtöä viikoittain 10 h 31 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Arbatax Civitavecchia hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Arbatax Civitavecchia on auto ja 2 matkustajaa.

Arbatax opas

Arbatax on pieni satama Sardiniassa, Italiassa. Kaupungin keskus nousee Cape Bellavistan pohjalta, alueelta, joka on täynnä vihreää Välimeren kasvillisuutta ja joka on kuuluisa sen ominaisista punaisista kivistä ja massoista porfyyristä graniittia mitkä sijaitsevat lähellä satamaa. Mahtavan maiseman kaupungille tarjoaa sen ympäröivät vuoret, jotka ovat saaren korkeimmat. Sataman vieressä nousee 1600–luvulta peräisin oleva torni, ja merellä näkyy porfyyrisen riutan ”punaiset kivet” siluetti. Kolmen kilometrin päästä kaupungista, niemen eteläosassa sijaitsee S. Gemiliano Tower. Kaikki nämä yhdessä sekä laajat mahdollisuudet retkiin sisämaassa tekevät Arbataxesta erityisen miellyttävän merikohteen.
Arbataxin lauttayhteydet menevät Italian mantereelle Civitavecchian, Genoan, Fiumicinon, Olbian ja Cagliarin kautta.

Civitavecchia opas

Civitavecchia on tärkein risteily- ja lauttasatama Roomaan, Italiaan. Viehättävä 58 000 asukkaan rantakaupunki on Tyrrhenanmeren rannikolla, ja se sijaitsee noin 80 km luoteeseen Rooman Lazion alueelta Keski-Italiassa. Sen satama on jo yli tuhat vuotta vanha, vuosina 101-108 keisari Trajanus määräsi Centumcellaen sataman rakennettavaksi käsittelemään syvänmeren toimituksia Rooman pääkaupunkiin. Keskiajalla ja sen jälkeen, Civitavecchiaa hallitsi eri kreivejä ja paaveja. Useat kunnostetut keskiaikaiset ja barokin rakennukset (kuten massiivinen Forte Michelangelo ja sataman takaiset puolustava muuri) ovat muisto Civitavecchian pitkästä historiasta. Civitavecchian nähtävyydet alkavat jo satamasta, jossa kävijät saavat hyvän näkymän risteilyaluksista ja lautta-altaista. Forte Michelango, jonka paavi Giulio II rakennutti 1500-luvun alussa, on sataman vieressä. Takana ja sataman yläpuolella, 1600–luvnu puolustava muuri muodostaa yhden puolen Lungoporto Gramscista, kohotetusta kävelykadusta jonka vieressä on moderneja kerrostaloja.

Auto- ja matkustaja-alukset linkittävät Civitavecchian Sardiniaan, Sisiliaan ja muihin kohteisiin Italiassa ja ulkomailla.