Arrecife satamaan Cadiz lautta

Lanzarote ja Espanja yhdistyvät reitillä Arrecife Cadiz. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Trasmediterranea. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 34 tuntia 30 minuuttia.

Arrecife Cadiz matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Reitti- ja satamatiedot

Arrecife satamaan Cadiz lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Lanzarote - Espanja lautat sivullamme.

Arrecife - Cadiz lauttaoperaattorit

  • Trasmediterranea
    • 2 lähtöä viikoittain 34 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Arrecife Cadiz hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Arrecife Cadiz on auto ja 1 matkustaja.

Arrecife opas

Arrecife on kaupunki Lanzaroten saarella, mikä kuuluu Espanjan Kanariansaarille. Kaupunki on saanut nimensä sen rantaa peittävän kiviriutan ('Arrecife' on espanjaksi ’riutta’) mukaan. Kaupunki sijatsee saaren etelärannikolla ja sen satama palvelee lauttoja jotka kulkevat muille Kanariansaarille, Afrikan mantereelle sekä Euroopan kohteisiin.
Arrecifen nähtävyyksiin kuuluu El Charco de San Gines, kalastajien asutusten ympäröimä suolavesilaguuni kaupungin keskustassa. Lisäksi La Casa de Los Arroyo, patriarkaalinen asumus, joka on tunnuskuvallinen Arrecifelle ja historiaalinen monumentti jossa sijaitsee "Blas Cebrera", tiedekeskus.
Arrecifeen pääsee Cadizista, Las Palmasta, Santa Cruz de La Palmasta and Huelvasta.

Cadiz opas

Satamakaupunki Cadiz sijaitsee Etelä-Espanjassa Andalusian alueella. Sen rantaviiva on osa Costa de la Luzia (Coast of Light) ja tarjoaa lukuisia kultaisia hiekkarantoja, sekä syrjäisiä, koskemattomia rantoja että urbaaneja kaupunkirantoja. Kaupungissa on kolme festivaalia, jotka ovat suosittuja vierailevien turistien keskuudessa: arvostettu Carnival of Cadiz, ainutlaatuinen hevoskilpatapahtuma Sanlúcar de Barramedan rannalla ja tyylikäs Horse Fair Jerez de la Frontera. Osa maakunnasta sijaitsee Doñanan luonnonsuojelualueella, ja alueella on myös viisi muuta luonnonsuojelualuetta. Cadiz on tunnettu myös herkullisesta gastronomiasta, ja erityisesti sen "pescaito fritosta" (täydellisesti paistettuja valikoituja tuoreita kaloja) ja äyriäisistä, ihanteellisesti Marco de Jerez-alueen viinin kera.

Satama palvelee kalastus-, purjehdus-, matkustaja- ja kaupallista laivaliikennettä sekä tarjoaa laivojen kunnostuspalveluja. Cadizin syvänteessä oleva 220 metriä pitkä ja 10 metriä syvä Victoria Quay palvelee yleisiä kauppalaivoja ja matkustajia. Satamasta pääsee Arrecifeen, Las Palmasiin ja Santa Cruz de Tenerifelle.