Arrecife satamaan Santa Cruz de Tenerife lautta

Lanzarote ja Teneriffa yhdistyvät reitillä Arrecife Santa Cruz de Tenerife, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Trasmediterranea reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 17 tuntia 1 minuutti samalla kun Naviera Armas reitti kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 9 h 20 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 7 ylitystä viikko reitillä Arrecife Santa Cruz de Tenerife kohteiden Lanzarote ja Teneriffa välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Arrecife - Santa Cruz de Tenerife lauttaoperaattorit

  • Trasmediterranea
    • 1 lähtö viikoittain 17 h 1 min
    • Etsi hinta
  • Naviera Armas
    • 6 lähtöä viikoittain 9 h 20 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Arrecife Santa Cruz de Tenerife hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Arrecife Santa Cruz de Tenerife on auto ja 1 matkustaja.

Arrecife opas

Arrecife on kaupunki Lanzaroten saarella, mikä kuuluu Espanjan Kanariansaarille. Kaupunki on saanut nimensä sen rantaa peittävän kiviriutan ('Arrecife' on espanjaksi ’riutta’) mukaan. Kaupunki sijatsee saaren etelärannikolla ja sen satama palvelee lauttoja jotka kulkevat muille Kanariansaarille, Afrikan mantereelle sekä Euroopan kohteisiin.
Arrecifen nähtävyyksiin kuuluu El Charco de San Gines, kalastajien asutusten ympäröimä suolavesilaguuni kaupungin keskustassa. Lisäksi La Casa de Los Arroyo, patriarkaalinen asumus, joka on tunnuskuvallinen Arrecifelle ja historiaalinen monumentti jossa sijaitsee "Blas Cebrera", tiedekeskus.
Arrecifeen pääsee Cadizista, Las Palmasta, Santa Cruz de La Palmasta and Huelvasta.

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on kaunis satamakaupunki joka sijaitsee Teneriffan saarella, mikä on suurin länsisaari Kanarian saaristossa. Sen tärkeän sataman ympärillä on leveitä katuja, aukioita ja eksoottisia viheralueita, jotka sisältävät myös joitakin kauniita esimerkkejä modernistisesta arkkitehtuurista. Kaupungin historia juontaa juurensa juuri yli neljä sataa vuotta. Huolimatta Alonso Fernández de Lugon poistumisesta tältä rannikolla vuonna 1494, kaupunki ei alkanut kehittyä vasta sata vuotta myöhemmin, sen sataman ollessa kasvun moottori, joka on tehnyt kaupungista toiseksi väkirikkaimman Kanarian saaristossa. Keskellä kaupunkia, lähellä merta, useat vilkkaimmista kaduista ja torit kohtaavat, kuten Plaza de la Candelariassa. Entisen linnoituksen San Cristóbalin paikalla, keskellä on puheenjohtajana muistomerkki Triumph Candelaria, uusklasssinen veistos Carraran marmorilla ja omistettu Italian Pasquale Bocciardolle. Tätä aluetta katsoo 1700–luvun julkisivuinen la Cartan palatsi, loistava esimerkki barokki-uusklassisesta tyylistä.

Kaupungin satamasta lauttayhteydet lähtevät Espanjan mantereelle ja muille Kanariansaarille.