Bastia satamaan Genova lautta

Korsika ja Italia yhdistyvät reitillä Bastia Genova. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Moby Lines. Reittiä kuljetaan jopa 9 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 6 tuntia 15 minuuttia.

Bastia Genova matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Reitti- ja satamatiedot

Bastia satamaan Genova lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Korsika - Italia lautat sivullamme.

Bastia - Genova lauttaoperaattorit

  • Moby Lines
    • 9 lähtöä viikoittain 6 h 15 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Bastia Genova hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Bastia Genova on auto ja 2 matkustajaa.

Bastia opas

Bastia on kaupunki Ranskan Haute-Corse osassa, se sijaitsee Korsikan pohjoisosassa. Kaupunki on saaren tärkein kaupallinen kaupunki ja siellä on saaren ensisijainen satama. Kaupungilla on kaksi satamaa. Vanha satama ("Vieux Port") on kapeassa lahdessa ja sitä käyttää lähinnä kalastus- ja vapaa-ajan laivat. Hieman pohjoisemmassa on kaupallinen lauttasatama, ja siitä vielä pohjoisempana on Togan laivasatama mitä käyttää purjehdusveneet sekä jahdit.
Bastian mielenkiintoisiin paikkoihin kuuluu Korsikan museo, Genovan kuvernöörien entinen palatsi, mikä nykyään toimii Korsikan kansantieteen museona, linnoitus päätornineen ja 1500-luvun kellotornineen mistä on huikeat näkymät alas satamaan, Terra Vecchia, vuori sekä rannikko.

Bastian satamasta pääsee Ranskaan (Marseilleen, Nizzaan ja Touloniin) ja Italiaan (Genovaan, La Spezziaan, Livornoon, Piombinoon, Savonaan, Portoferraioon).

Genova opas

Italian satamakaupunki Genova sijaitsee Ligurian alueella Välimeren rannalla. Yksi suurimmista keskustiosta Euroopassa, Genovan historiallisessa keskustassa kiertyy monimutkainen sokkelo kujilla (caruggi) jotka avautuvat yllättäen pienille aukioille; kaupungin sielu asuu kujilla, jossa tuoksut, maut ja kulttuuri ovat yhdistetty läpi historian. Tässä tiheässä kaupunkikuvassa, jossa ikkunat ovat niin lähellä että ne melkein koskettavat, arkkitehtuurityylit ovat kerroksellisesti päällekkäin, jossa keskiaikainen seinä toimii pohjana 1300–luvun rakennuksessa ja goottilaiset loggiat muuttuvat trendikkäiksi baareiksi: tämä on paikka, jossa menneisyys muodostaa nykyisyyden.

Vuonna 1992 uudistetusta Renzo Pianon suunnittelemasta Genovan vanhasta satama-alueesta on tullut mekka matkailijoille, jotka saapuvat nauttimaan aperitivoista, ruokailusta, myymälöistä, elokuvista, luistelusta, tai uimisesta uima-altaalla. Laiturin päädyssä on Magazzini del Cotone, josta kaupungin Lanterna (majakka) kohoaa lähellä, voit ihailla Genovaa ja sen lahtea kaikessa kauneudessaan. Kukkulat muodostavat taustan tälle vaikuttavalle panoraamalle, joka on värikäs päivällä ja valaistu yöllä.

Lauttaterminaali sijaitsee Calata Chiappellalla, Ponte Assereton ja Ponte Colombon välissä. Satamasta lähtevät lautat lähinnä Sardiniaan, Sisiliaan, Korsikaan, Espanjaan, Tunisiaan ja Marokkoon. Lauttaterminaali on monella tasolla ja sinne pääsee pyörätuolilla. Ylimmällä tasolla on odotustilat ja suuri ostoskeskus.