Bastia satamaan Nizza lautta

Korsika ja Ranska yhdistyvät reitillä Bastia Nizza, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Corsica Sardinia Ferries reitti kulkee jopa 12 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 5 tuntia samalla kun Moby Lines reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 7 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 19 ylitystä viikko reitillä Bastia Nizza kohteiden Korsika ja Ranska välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Reitti- ja satamatiedot

Bastia satamaan Nizza lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Korsika - Ranska lautat sivullamme.

Bastia - Nizza lauttaoperaattorit

 • Corsica Sardinia Ferries
  • 12 lähtöä viikoittain 5 h
  • Etsi hinta
 • Moby Lines
  • 7 lähtöä viikoittain 7 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Bastia Nizza hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Bastia Nizza on auto ja 2 matkustajaa.

Bastia Nizza lautta arvostelut

 • "Bastasta Nizzaan"

  Lautta oli tunnin myöhässä saapuessaan Bastiaan mistä syystä lähtöaika oli myös väärä. Tämä ei ollut haitaksi meillä sillä emme matkustaneet tiukalla aikataululla, mutta saattoi harmittaa muita matkustajia. Selkeä ylitys ilman sen suurempia tapahtumia. Ruoan laatu oli odella hyvä aamupalalla ja lounaalla. Aurinkokansi uima-altaan vieressä oli myös todella nautittava.

  'James' matkusti Bastia Nizza operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Mega Express Five

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Pyörien kuljetus"

  Ainoa valitukseni matkasta koskee meidän tandempyörän kuljetusta. Korsikan sää oli sateinen ennen lähtöämme ja jos sade olisi jatkunut lähtöaamunamme, pyörämme olisi ollut altistuneena sateelle, ilman suojaa, 90 minuutin ajan. Jonkinnäköinen katos olisi hyvä, ja satamaan saapuminen 90 minuuttia ennen lähtöä tuntui melko turhalta (laiva saapui vasta 40min ennen lähtöä). Laivalla oli vain kaksi pyötää, ehkäpä 20% koko kapasiteetista, ja odottaisin että kesällä niitä on paljon enemmän. Nämä kaksi pyörää sidottiin yhdellä pienellä käyden pätkällä. Tämä ei ollut ollenkaan riittävää. Pyörnäomistajien pitäisi saada sama huolenpito kuin auton omistajat saavat - olemme aivan yhtä huolissamme mahdollisista vaurioista.

  'Phil Ogden' matkusti Bastia Nizza operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Mega Express Four

  Lue lisää Näytä vähemmän

Bastia opas

Bastia on kaupunki Ranskan Haute-Corse osassa, se sijaitsee Korsikan pohjoisosassa. Kaupunki on saaren tärkein kaupallinen kaupunki ja siellä on saaren ensisijainen satama. Kaupungilla on kaksi satamaa. Vanha satama ("Vieux Port") on kapeassa lahdessa ja sitä käyttää lähinnä kalastus- ja vapaa-ajan laivat. Hieman pohjoisemmassa on kaupallinen lauttasatama, ja siitä vielä pohjoisempana on Togan laivasatama mitä käyttää purjehdusveneet sekä jahdit.
Bastian mielenkiintoisiin paikkoihin kuuluu Korsikan museo, Genovan kuvernöörien entinen palatsi, mikä nykyään toimii Korsikan kansantieteen museona, linnoitus päätornineen ja 1500-luvun kellotornineen mistä on huikeat näkymät alas satamaan, Terra Vecchia, vuori sekä rannikko.

Bastian satamasta pääsee Ranskaan (Marseilleen, Nizzaan ja Touloniin) ja Italiaan (Genovaan, La Spezziaan, Livornoon, Piombinoon, Savonaan, Portoferraioon).

Nizza opas

Ranskan Nizzan kaupunki on Côte d'Azurin pääkaupunki ja on todella kosmopoliittinen matkailukohde. Tämä osa Ranskan Rivieraa on täydellinen lomakohde auringon ystäville, ja monet ihmiset tulevat rentoutumaan pitkin Nizzan upeaa rantaviivaa aurinkoisten kesäkuukausien aikana. Nizzassa on myös leudot talvet, jolloin voit ottaa aurinkoa, meloa taivaansinisellä merellä, uida, vesihiihtää tai yksinkertaisesti siemailla sileää cocktailia. Nizza on koti monille ilmaisrannoille ja myös yhteensä 15:sta yksityiselle ranta-alueelle, kutsutaan "plages concédées", jossa aurinkotuoleja voi vuokrata nimellistä maksua vastaan. Monet Nizzassa kävijät nauttivat kävelystä pitkin Promenade des Anglaisia (Promenade of England), joka juontaa juurensa lähes 200 vuotta sitten. Nizzan elämän keskus, tämä legendaarinen bulevardi tunnetaan paremmin yksinkertaisesti "Promenadena" ja se ulottuu noin 6 km, jossa on monia kirkkaan sinisiä tuoleja, jossa voit istua, rentoutua ja nauttia upeista merinäkymistä. Nizzan rannikko on täynnä nähtävyyksiä, ja lähistöllä on myös useita houkuttelevia Côte d'Azurin kaupunkeja. Nizzan lähellä on myös e monia perinteisiä Provencen kyliä, jotka ovat täynnä luonnetta.