Miksi käyttää
Direct Ferries?

Lauttoja 2578 reitistä ja 706 satamista ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonien asiakkaiden luotettava

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteyksiä / vuosi

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkailemme päivittäin

Lautat maahan Belgia

Vaikka Belgialla on melko tylsän maan maine, on se todellisuudessa kulttuurisesti monipuolinen. Sen väestö on jakautunut flaaminkielisiin (60%) ja ranskankielisiin valloneihin (40%), ja muutamiin saksankielisisiin alueisiin maan itäosissa. Belgian pohjois- ja eteläosat ovat visuaalisesti hyvin erilaisia. Näiden välistä löytyy kulttuurisesti monipuolinen pääkaupunki Bryssel Euroopan unionin ytimessä. Pohjoinen, joka muodostuu Länsi- ja Itä-Flanderin, Antwerpenin, Limburgin ja Brabantin alueista, on pääosin tasamaata, missä maisemat ja arkkitehtuuri ovat kuin Hollannissa. Toiseksi suurin kaupunki Antwerpen on vilkas vanha satamakaupunki, jonka korkeakulttuurimausteet muistuttavat 1500-luvun kulta-ajasta. Kauempana etelässä ja lännessä ovat suuret historialliset kaupungit, Brugge ja Gent, joilla on upea valikoima flaamilaista taidetta ja arkkitehtuuria. Toinen miellyttävä kaupunki Flanderin sisämaassa on katedraalikaupunki Mechelen Brysselin ja Antwerpenin välissä. Brabantin eteläosat ovat ranskankielisiä ja sulautuvat Vallonian Hainaut maakuntaan, joka on rikas maatalousmaa, teollisuuden lievästi runtelema, mutta ylpeä historiallisesta Tournain kaupungistaan. Tämän itäpuolella piilee Belgian kaikkein maisemallisesti palkitsevin alue, syvien ja metsäisten laaksojen täyttämä Ardennes, jossa on korkeita kukkuloita ja pimeitä luolia.

Suositut lauttaoperaattorit

 • P&O Ferries
  • Etsi hinta

Belgia arvostelut

 • "Pride of York 14-15 ja 19-20 heinäkuuta Hullista Zeebruggeen ja takaisin"

  Premier hytti oli kiva ja tilava. Koko henkilökuinta oli ystävällinen ja avulias. Palvelut olivat hyviä. Lasten viihdyke hauskaa. Erinomainen kokemus jonka toistaisin mielellään uudelleen. Pieni negatiivinen puoli oli pitkä odotus UK:n rajatarkistuksessa paluumatkalla (20.7.) mikä oli täysin eri kokemus kuin Belgian puolella (15.7.).

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erittäin avulias miehistö"

  En yleensä kirjoita arvosteluja rutiinilauttamatkasta Ranskaan, joka poikkeuksetta tarjoaa täysin hyvää toimintoa kuvatulla ja odotetulla tavalla, mutta tämä matka oli hieman erilainen. Olimme varanneet viime hetkellä ja olimme käyttäneet luottokorttia useammin kuin on yleensä, mistä syystä pankkimme pidätti maksut edellisenä päivänä. Mieheni, ensisijainen kortin haltija, oli näennäisesti ratkaissut tilanteen ja kaiken piti olla kunnossa kun tankkasimme Doverissa käyttäen samaa korttia. Mutta kun tein melko vaatimattoman oston laivan kaupassa ja käytin 10£ alennuskupongin kaupassa pankki esti maksuni. Sen sijaan että ehdottaisi käteisellä tai toisella kortilla maksua manageri heti tarjosi ongelman ratkaisua. Hän vei meidät pieneen toimistoon, jossa vastasimme turvallisuuskysymyksiin samalla kun hän soitti pankkiin pyytäen lupaa kiertää esto, joka sittemmin hylättiin. Manageri sitten ehdotti että käytämme heidän satelliittipuhelinyhteyttä soittaakseemme pankkiimme. Lopulta mieheni pystyi puhumaan pankkimme kanssa, mutta puhelu katkesi ennen kuin hän pystyi aktivoida kortin. Päätimme ratkaista ongelman kuivalla maalla ja me kiitimme osallisia avusta ja lähdimme myymälästä. Pian tämän jälkeen mieheni kutsuttiin infopisteelle aluksen kovaäänisten kautta, sillä pankkimme oli soittanut takaisin ja meitä pyydettiin yrittää soittaa uudelleen. Sillä välin olin jo maksanut ostokseni käteisellä joten tästä ei ollut hyötyä kaupalle. Tällä kertaa miestäni pidettiin pitkässä puhelimen jonossa mutta neuvontapisteen avustaja oli äärettömän kärsivällinen ja jopa kannusti meitä odottamaan hieman kauemmin, ja onneksi teimme niin sillä lopulta onnistuimme. Näiden kolmen henkilöstön jäsenten avuliaisuus oli poikkeuksellista ja pelasti meidät molemmat huomattavalta haitalta ja kuluilta meidän saapuessa Ranskaan.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Sujuva ylitys"

  Lautta oli todella täynnä matkalla Doveriin, mutta tämä ei vaikuttanut autojen lastauksen tehokkuuteen tai henkilökunnan miellyttäviin käytöstapoihin. Kannattaa ostaa kahvit laivan lähtiessä sillä palvelu on hieman hidasta. Tax Free kaupassa oli mielenkiintoisia tarjouksia ja ympäri laivaa oli paljon istumapaikkoja. Paluumatkalla Ranskaan oli paljon vähemmän ihmisiä, mutta samat prosessit hoituivat yhtä helposti. Olimme yllättyneitä ettei meidän tarvinnut näyttää passia/henkilökorttia kenellekään missään vaiheessa paluumatkalla, toisin kuin Ranskan tiukassa kontrollissa. Matkustaisimme P&O:lla totta kai uudelleen, sillä he tarjoavat parhaan hinnan ja luotettavan palvelun. Ammattimainen ja organisoitu.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka!"

  Perheenä olemme aina odottaneet innolal laivamatkaa Zeebruggeen: Siltä hetkeltä kun auto on lastattu tuntuu kuin loma olisi alkanut, laivan palvelut ovat fantastisia. Tällä viime matkalla matkustin yksin mutta olin silti innoissani päästessäni taas laivalle.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota ennen matkaasi selvää millaista lautalla on.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Belgia