Bonifacio satamaan Santa Teresa di Gallura lautta

Korsika ja Sardinia yhdistyvät reitillä Bonifacio Santa Teresa di Gallura, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Moby Lines reitti kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 50 minuuttia samalla kun Blu Navy reitti kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 1 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 56 ylitystä viikko reitillä Bonifacio Santa Teresa di Gallura kohteiden Korsika ja Sardinia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Bonifacio satamaan Santa Teresa di Gallura lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Korsika - Sardinia lautat sivullamme.

Bonifacio - Santa Teresa di Gallura lauttaoperaattorit

 • Moby Lines
  • 4 lähtöä päivittäin 50 min
  • Etsi hinta
 • Blu Navy
  • 4 lähtöä päivittäin 1 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Bonifacio Santa Teresa di Gallura hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Bonifacio Santa Teresa di Gallura on auto ja 2 matkustajaa.

Bonifacio Santa Teresa di Gallura lautta arvostelut

 • "Bonifaciosta Santa Teresa di Galluralle"

  Se ei olisi voinut olla helpompaa tai sujuvampaa. Ensinnäkin, Bonifacio on kaunis kaupunki missä on paljon tekemistä. Kun Mobyn (palveluntarjoaja johon Directferries yhdisti meidät) tiski aukesi kaksi tuntia ennen lähtöä, saavuimme paikalla Directferries vahvistuksemme kanssa ja saimme lippumme noin sekunnissa. Itse matkasta - se oli kaunis, nautittava sekä helppo. Kiitos sekä Mobylle että Directferriesille. Saumatonta ja helppoa. En voisi pyytää enempää.

  'Charlie Cole' matkusti Bonifacio Santa Teresa di Gallura operaattorilla Moby Lines aluksella Moby Bastia

  Lue lisää Näytä vähemmän

Bonifacio opas

Bonifacio on kaupunki Ranskan Korsikan saaren eteläpäässä. Bonifacio sijaitsee suoraan Välimerellä ja se erottuu Sardiniasta Bonifacion salmella, joka on 11 km leveä. Kaupunki sijaitsee etelärannikon ainoan sataman äärellä. Kaupunki on suosittu matkailukohde kesäisin, osaksi sen kauniiden rantojen vuoksi sekä myös sen historian ja nähtävyyksien, joihin kuuluu Torra di Sant' Amanza, Torra di Sponsaglia, Église Saint-Dominique de Bonifacio and Église Sainte-Marie-Majeure de Bonifacio.
Bonifaciolla on kaksi esihistoriallista merkityksellistä kohdetta: Araguina-Sennola, muinainen luolasuoja Capellon kylän lähellä sekä Vasculacciu, hautakammio lähellä Figaria. Ensimmäinen kuuluu ”Lady of Bonifacio”lle, joka on haudattu naispuolinen hahmo joka on hiilipäivätty vuoteen 6570 e.a.a., eli joko mesoliittiselle tai aikaiselle neoliittiselle kaudelle. Toinen kuuluu megaliittiseen kulttuuriin ja on peräisin keski-neoliittiselta ajalta. Näiden kahden yhdistelmä sekä laajat piikiven käytöt osoittavat että Bonifacion salmi on ollut reitti Korsikalle jo aikojen saatossa.
Lauttapalvelut kulkevat Sardinialle Santa Teresa di Galluralle.

Santa Teresa di Gallura opas

Santa Teresa Gallura on kaupunki Italian saaren Sardinian pohjois-kärjessä, Bonifacion salmella. Korsikan etelärannikko voidaan selvästi nähdä kaupungin rannoilta. Kaupungin pääaukiolla on useita turistikauppoja ja ravintoloita vaikka kävijöiden kannattaa pitää mielessä, että monet heistä ovat kiinni off-seasonilla. Kaupungin pohjoispuolella on Rena Bianca, Santa Teresan tärkein ranta, joka on kesällä lähes aina täynnä kun vierailijat nauttivat kirkkaasta ja lämpimästä vedestä. Kiinnostava kohde on Longosardon torni, joka kohoaa kallioisella niemellä merelle päin. Se pystytettiin 1500–luvulla Aragonian aikana, ja sieltä on näkymät Porto Longonen lahdelle ja taustalla näkyy valkoiset kalliot, jotka ympäröivät Bonifacion kaupunkia. Vasemmalla puolella rannikko laskeutuu kohti Rena Biancan rantaa, joka päättyy lyhyen matkan päässä kallioille "Isola Monica", jossa on säilynyt jälkiä hylätystä luolasta.

Satamasta kulkee lauttoja jotka yhdistävät Sardinian ja Korsikan.