Cagliari satamaan Napoli lautta

Sardinia ja Italia yhdistyvät reitillä Cagliari Napoli. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Tirrenia. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 13 tuntia 30 minuuttia.

Cagliari Napoli matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Reitti- ja satamatiedot

Cagliari satamaan Napoli lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sardinia - Italia lautat sivullamme.

Cagliari - Napoli lauttaoperaattorit

 • Tirrenia
  • 2 lähtöä viikoittain 13 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Cagliari Napoli hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Cagliari Napoli on auto ja 2 matkustajaa.

Cagliari Napoli lautta arvostelut

 • "Lautta Cagliari - Napoli"

  Todella vaatimaton laiva, huono ravintola, huonoa palvelua. Ei viihdykettä, kauppoja tai muita palveluja. Tämä laiva ei ole turisteille.

  'Alexey' matkusti Cagliari Napoli operaattorilla Tirrenia aluksella Aurelia

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Upea matka"

  Saavuin Cagliarin lähtöselvityksiin hyvissä ajoin. Tirrenian henkilökunta oli todella ystävällinen. Matkasuunnitelma oli suurenmoinen. Ihmiset olivat ystävällisiä, avuliaita ja hytti oli tahraton. Matka ei olisi voinut olla parempi.

  'Dagh' matkusti Cagliari Napoli operaattorilla Tirrenia aluksella Dimonios

  Lue lisää Näytä vähemmän

Cagliari opas

Cagliari on Välimeren saaren Sardinian pääkaupunki. Kaupungilla on pitkä historia ja sitä on hallinnut useat sivilisaatiot. Kaupungin vierailijat voivat ihastella esihistoriallista domus de janasta, eli hautakammioita vuosilta 3,400 – 2,700 e.a.a., valtavaa kartagon aikakauden hautausmaata, roomalaista amfiteatteria, bysanttista basilikaa ja kolmea pisanaikaista tornia.
Cagliari on yksi Italian ”vihreimmistä” kaupungeista ja sieltä löytyy useita puutarhoja. Monte Urpinu Park on 62 hehtaarin kokoinen, ja se sijaitsee loivalla kukkulalla jota peittää männyt ja ikivihreät tammet. Park of San Michelessä on keskiaikainen linna, ja Terramaini Parkissa on lampi jossa asustelee flamingoja ja muita kahlaajalintuja.

Cagliarin satama on jaettu kahteen osaan, vanhaans atamaan ja uuten kansainväliseen konttiterminaaliin. Satamasta lähtee reittimatkoja matkustajalautoilla Civitavecchiaan, Napoliin, Palermoon ja Trapaniin.

Napoli opas

Napoli on Etelä-Italian suurin kaupunki ja yksi kauneimmista, erityisesti ympäri Napolinlahtea. Tämän Campanian rönsyilevän pääkaupungin perusti kreikkalaiset ja myöhemmin sitä laajensi roomalaiset, minkä seurauksena on rikas historia ja upea arkkitehtuuri. Napolin toisella puolella on Mount Vesuvius ja lähellä lahtea ovat saaret Capri, Ischia ja Procida, jonne kaikkiin pääsee kätevästi päiväretkille. Pompeji ja Herculaneum ovat täynnä joitakin mielenkiintoisimpia ja paljastavampia roomalaisraunioita Italiassa, jotka Vesuvius tuhosi purkauduttuaan lähes 2000 vuotta sitten.

Napolin keskusta on kompakti ja täynnä grand palatseja, vaikuttava kirkkoja, luostareita, linnoja ja muita upeita rakennuksia. Erityisen kiinnostavia ovat myös Duomo, muinainen katedraali, joka rakennettiin vuosina 1294 ja 1323; Palazzo Reale (kuninkaallinen palatsi), loistava esimerkki ihanasta italialaisesta arkkitehtuurista, joka löytyy tästä historiallisesta kaupungista;Teatro San Carlo, Opera teatteri, jolla on ainutlaatuinen tausta, joka voidaan poistaa paljastaen Palazzo Realen puutarhat; Museo Archeologico Nazionale (Kansallinen arkeologinen museo), joka on täynnä joitakin erittäin kattavia kokoelmia Italiassa; ja Napoli Sotterranea, kiehtova sarja maanalaisia tunneleita, kulkureittejä, portaikkoja, huoneita ja halleja, aivan Napolin sydämessä.