Cherbourg satamaan Portsmouth lautta

Ranska ja Englanti yhdistyvät reitillä Cherbourg Portsmouth, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Brittany Ferries reitti kulkee jopa 10 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia samalla kun Condor Ferries reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 5 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 11 ylitystä viikko reitillä Cherbourg Portsmouth kohteiden Ranska ja Englanti välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Cherbourg satamaan Portsmouth lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Englanti lautat sivullamme.

Cherbourg - Portsmouth lauttaoperaattorit

 • Brittany Ferries
  • 10 lähtöä viikoittain 3 h
  • Etsi hinta
 • Condor Ferries
  • 1 lähtö viikoittain 5 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Cherbourg Portsmouth hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Cherbourg Portsmouth on auto ja 2 matkustajaa.

Cherbourg Portsmouth lautta arvostelut

 • "Oikein hyvä ylitys"

  Hyvä ylitys, yksi parhaista millä olen koskaan ollut sillä en ollut merisairas ja se oli nopeasti ohi.

  'Donald Keith' matkusti Cherbourg Portsmouth operaattorilla Brittany Ferries aluksella Normandie Express

  Lue lisää Näytä vähemmän

Cherbourg opas

Cherbourg on kaupunki Cotentinin niemimaalla luoteis-Ranskassa. Kaupungilla on pitkä historia, se oli Viikinkien hallussa 800–luvulla. Viikingit kehittivät Cherbourgin satamaportiksi. Napoleonin aikakaudella satama linnoitettiin brittien laivaston hyökkäysten estämiseksi. Vedenalaisia esteitä upotettiin väliajoin sataman sisäänkäynnille, ja lopulta ne korvattiin muurausmurskakasoilla. Työt aloitettiin vuonna 1784 ja ne saivat päätöksen vuonna 1850, kun Napoleonin tappiosta Waterloossa oli jo kauan.
Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu Cite de la Mer ("city of the sea"), mikä on merenkäynnille omistettu museo. Museo avattiin vuonna 2002 ja se sijaitsee Cherbourgin risteilyterminaalissa. Vierailijat viovat myös käydä kävelyllä Jardin de la Roche Fauconniere, yksityisessä kasvitieteellisessä puutarhassa Parc de la Fauconnieressa. Puutarha perustettiin vuonna 1870 ja siellä on noin 3400 lajiketta, joista monet ovat peräisin eteläiseltä pallonpuoliskolta.
Cherbourgin satama, joka sijatsee Englannin kanaalin rannikolla, tarjoaa säännöllisiä matkustaja- ja rahtilauittoja Pooleen ja Portsmouthiin Englantiin ja Rosslareen Irlantiin.

Portsmouth opas

Portsmouthin kaupunki sijaitsee Englannin etelärannikolla Hampshiren läänissä. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia ja se oli kerran suuri osa maailman laivanrakennusteollisuutta. Siellä rakennettiin maailman ensimmäinen kuivatelakka 1400–luvulla, ja se on edelleen käytössä. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Sen strategisen painoarvon ansiosta Portsmouthia pommitettiin melko laajasti toisen maailmansodan aikana, ja on nyt hyvin paljon sekoitusta uutta ja vanhaa, joidenkin kaikkein historiallisiin alueisiin kuuluu mm. Hard ja Point. Esikaupunkialue Southsea on vahva suosikki perheiden lomaillessa Portsmouthissa ja sen ominaisuuksia on pitkä ranta, kaksi laituria ja hyvä matkailuneuvonta. Southsea on erityisen vilkas osa Portsmouthia ja siellä on monia baareja, kahviloita ja hauska teemapuisto Clarence Pier.

Lauttaliikenne kaupungin satamasta lähtee seuraaviin kohteisiin: Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port ja Ryde.