Cherbourg satamaan Rosslare lautta

Ranska ja Irlanti yhdistyvät reitillä Cherbourg Rosslare, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Irish Ferries reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 18 tuntia 30 minuuttia samalla kun Stena Line reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 17 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 5 ylitystä viikko reitillä Cherbourg Rosslare kohteiden Ranska ja Irlanti välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Cherbourg satamaan Rosslare lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Irlanti lautat sivullamme.

Cherbourg - Rosslare lauttaoperaattorit

 • Irish Ferries
  • 2 lähtöä viikoittain 18 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Stena Line
  • 3 lähtöä viikoittain 17 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Cherbourg Rosslare hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Cherbourg Rosslare on auto ja 2 matkustajaa.

Cherbourg Rosslare lautta arvostelut

 • "Halpa ja hyvä"

  18-tunnin paluumatka Cherboughsta Rosslareen maksoi vain 300€ pakulta ja kahdelta matkustajalta - oikein kohtuullista. Henkilökunta oli mukava ja avulias. Hyvää työtä, Celtic Link.

  'Desmond' matkusti Cherbourg Rosslare operaattorilla Stena Line aluksella Stena Horizon

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Varatut istumapaikat"

  Varasin istuimen hytin sijasta (varausmaksu oli paljon verrattuna että istuimet eivät olleet varattuja, nopeat syövät hitaat -periaate!), istuimet ovat vanhoja, hieman epämukavia, eivät sovellu nukkumiseen, huoneessa ei ole muuta kuin istuimet ja tekovalvontakamera! Säilytyslokerot maksavat maltaita, suihku on vessoissa. 1 suihku, vessoja käyttää elokuvassa kävijät joten suihkun jälkeen kun lähdet vessasta sinun täytyy kulkea lippuluukun läpi käytävää pitkin huoneeseen. Pointtina on, että et voi vain kietoutua pyyhkeeseen vaan sinun täytyy pukeutua kummallekin matkalle! En löytänyt TV-huonetta? Ruoka ja juoma oli tosi kallista. Kaikkiaan henkilökunta oli ystävällinen ja ammattimainen ja laiva oli puhdas, ei tv:tä tai viihdettä ja vanhat pappaistuimet, wifi saatavilla vain joissain osissa laivaa, ei istuimien alueella, ja virvokkeiden hinta olivat negatiivisia.

  'Anonyymi' matkusti Cherbourg Rosslare operaattorilla Irish Ferries aluksella Oscar Wilde

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiitos hyvästä matkasta"

  Mukavaa laivalla, henkilökunta miellyttävä ja ystävällinen ja kokonaisuudessaan hyvä palvelu.

  'Bernard' matkusti Cherbourg Rosslare operaattorilla Stena Line aluksella Stena Horizon

  Lue lisää Näytä vähemmän

Cherbourg opas

Cherbourg on kaupunki Cotentinin niemimaalla luoteis-Ranskassa. Kaupungilla on pitkä historia, se oli Viikinkien hallussa 800–luvulla. Viikingit kehittivät Cherbourgin satamaportiksi. Napoleonin aikakaudella satama linnoitettiin brittien laivaston hyökkäysten estämiseksi. Vedenalaisia esteitä upotettiin väliajoin sataman sisäänkäynnille, ja lopulta ne korvattiin muurausmurskakasoilla. Työt aloitettiin vuonna 1784 ja ne saivat päätöksen vuonna 1850, kun Napoleonin tappiosta Waterloossa oli jo kauan.
Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu Cite de la Mer ("city of the sea"), mikä on merenkäynnille omistettu museo. Museo avattiin vuonna 2002 ja se sijaitsee Cherbourgin risteilyterminaalissa. Vierailijat viovat myös käydä kävelyllä Jardin de la Roche Fauconniere, yksityisessä kasvitieteellisessä puutarhassa Parc de la Fauconnieressa. Puutarha perustettiin vuonna 1870 ja siellä on noin 3400 lajiketta, joista monet ovat peräisin eteläiseltä pallonpuoliskolta.
Cherbourgin satama, joka sijatsee Englannin kanaalin rannikolla, tarjoaa säännöllisiä matkustaja- ja rahtilauittoja Pooleen ja Portsmouthiin Englantiin ja Rosslareen Irlantiin.

Rosslare opas

Rosslaren kaupunki sijaitsee Garmanissa Irlannissa ja on ollut turistikohteena ainakin 100 vuotta. Kaupungin nimi on Rosslare Strand ja sitä käytetään erottamaan se lähistöllä olevasta Rosslare Harbourista. Kaupunki ylpeilee olevan aurinkoisin paikka Irlannissa: Rosslare saa 300 tuntia enemmän auringonpaistetta vuodessa kuin keskimääräinen paikka Irlannissa. Pitkä hiekkaranta on saanut Blue Flag-tunnustusken, joten se houkuttelee uimareita ja perheitä, vaikka läheisyydessä on olemassa useita hyviä golfkenttiä.

Modernissa satamassa on monia palveluita, kuten ravintola- ja odotustila, rantabaari, check-in ja lasten leikkialue, kauppoja, autonvuokraus ja valuutanvaihto, vaipanvaihtoalueet, maahanmuuttotilat ja maatalousministeriön toimisto. Lautat Rosslaresta lähtevät Pembrokeen (4 tuntia), Fishguardiin (3 tuntia ja 30 minuuttia), Cherbourgiin ja Roscoffiin Ranskassa.