Ciutadella satamaan Alcudia lautta

Menorca ja Mallorca yhdistyvät reitillä Ciutadella Alcudia, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Balearia reitti kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 30 minuuttia samalla kun Trasmediterranea reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 35 ylitystä viikko reitillä Ciutadella Alcudia kohteiden Menorca ja Mallorca välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Ciutadella satamaan Alcudia lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Menorca - Mallorca lautat sivullamme.

Ciutadella - Alcudia lauttaoperaattorit

 • Balearia
  • 3 lähtöä päivittäin 1 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Trasmediterranea
  • 14 lähtöä viikoittain 2 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Ciutadella Alcudia hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Ciutadella Alcudia on auto ja 2 matkustajaa.

Ciutadella Alcudia lautta arvostelut

 • "Hieno matka"

  Hieno matka kaikki oli ajoissa henkiökunta oli miellyttävä, hinnat laivalla olivat hyvät. Aion tehdä sen uudelleen. Terminaalin henkilökunta oli mukava. Kiitos uudelleen koko henkilökunnalle teitte matkastamme nautittavan kiitos uudelleen.

  'Ian' matkusti Ciutadella Alcudia operaattorilla Balearia aluksella Ramon Llull

  Lue lisää Näytä vähemmän

Ciutadella opas

Ciutadella de Menorca on kaupunki Minorcan saarella, länsi-Baleaareilla Espanjassa. Kaupunki on vanha saaren pääkaupunki ja sillä on historiallinen arkeologinen perintö megaliitin muodossa, kuten "taulas", the Talaiot and the Navetas. "Es Born"in historiallinen kaupunginosan ympärillä on keskiaikaisia katuja palatsineen, kirkkoineen ja linnoituksineen. Kaupungintalo on entinen Arabi kuvernöörin palatsi joka myöhemmin toimi kuninkaallisena palatsina Aragonin vallan aikaan, ja taas kuvernöörin palatsina kunnes britit siirsivät pääkaupungin itäiseen kaupunkiin Mahoniin vuonna 1722. Kaupungin keskustan lähellä on monia upeita luolia ja rantoja.
Vaikka Ciutadella ei enää ole Minorcan pääkaupunki, on se pysynyt saaren uskonnollisena keskuksena, Saint Johnin festivaali (saaren suojelupyhimys) pidetään joka vuoden kesäkuussa 23. ja 24. päivä. Cuitadellan vanhassa kaupunginosassa on Menorcan katedraali, joka rakennettiin vuonna 1287 vanhemman moskeijan perusteista.

Alcudia opas

Baleaarien saariryhmän Mallorcan tärkein kaupunki on Alcudia. Vanhassa kaupungissa on 1300–luvun muuri ja sille voi nousta ja kävellä sillä ympäri kylää. Roomalaisen kaupungin Pollentian jäänteitä löytyy heti keskiaikaisen kaupungin muurien ulkopuolelta, Pyhän Jaumen kirkon edessä. Kaupungin pohjoisosassa on härkätaisteluareena 1800–luvulta. Vanhassa kaupungissa on markkinat sunnuntaisin ja tiistaisin ympäri vuoden ja muurien sisällä on useita suosittuja ravintoloita ja bistroja, jotka ovat kuuluisia hyvästä kotiruoasta pienissä asetuksessa. Port d'Alcudiassa useimmat ravintolat sijaitsevat ympäri venesatamaa.

Päästäkseen Alcudialle matkustajien täytyy ottaa lautta Barcelonasta, Deniasta tai Valenciasta. Normaali matka-aika on 7 tuntia, mutta tätä voidaan lyhentää kolmella tunnilla, jos matkustetaan highspeed-lautalla. Saarella on yleensä halvempaa matkustaa lautalla kuin lentää.