Denia satamaan Palma lautta

Espanja ja Mallorca yhdistyvät reitillä Denia Palma. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Balearia. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 7 tuntia 45 minuuttia.

Denia Palma matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Reitti- ja satamatiedot

Denia satamaan Palma lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Mallorca lautat sivullamme.

Denia - Palma lauttaoperaattorit

  • Balearia
    • 7 lähtöä viikoittain 7 h 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Denia Palma hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Denia Palma on auto ja 2 matkustajaa.

Denia opas

Denia on kaupunki Alicanten alueella Espanjassa, se sijaitsee Costa Blancalla Alicanten ja Valencian välissä, lähellä kylpyläkaupunki Xabiaa. Kaupungin yläpuolella on 1000–1100– vuosisadan linna, joka tarjoaa kävijöilleen näkymät kaupunkiin, merelle ja ympäröivälle alueelle. Linnassa on Palau del Governador, linnan museo. Kaupunki sijaitsee Välimeren rannikolla vastapäätä Baleaareja ja sen takana häämöttävät vaikuttavat Montgon luonnonpuiston vuoret. Denia isännöi monia juhlia, mutta se on erityisen tunnettu sonnien fiestata jota juhlitaan heinäkuun aikana, ja se on julistettu kansalliseksi matkailijoiden kiinnostukseksi.
Denian rannat ovat hyvin laajia ja ne ovat loistavia vesiurheiluun. Rannoille on yleensä myönnetty Euroopan Blue Flag niiden veden laadusta ja puhtaasta hienosta hiekasta. Deniasta pohjoiseen on hienoja Les Marineksen hiekkarantoja ja etelässä on Les Roteksen kivinen alue upeine lahtineen ja läpinäkyvine vesineen, jotka ovat ihanteellisia niille, jotka nauttivat sukeltamisesta tai snorklauksesta.
Kaupungin satamasta vierailijat voivat ottaa lautan Baleaarien saarille, joita lähtee päivittäin.

Palma opas

Palma on Mallorcan pääkaupunki, ja siellä on enemmän historiallisia nähtävyyksiä kuin muissa Baleaarien kaupungeisssa. Palman asukasluku on noin 300 000, ja monet historian tärkeät johtajat ovat jättäneet jälkensä kaupunkiin mahtavilla ja vaikuttavilla rakennuksilla, kuten ihanan yksityiskohtaisella Le Seun katedraalilla. Mielenkiintoisia kapeita, puhtaita katuja ja hiljaisia pihoja on sataman edessä, sekä monia kunnostettuja historiallisia rakennuksia, ja on aina nautinnollista kävellä ympäri rauhallisesti ympäri kaupunkia. Puiden reunustama Passeig d'es Born on laaja avenue ja on kaupungin pääkadulla. Tämä on yksi kauneimmista Palman osista ja Passeig d'es Born muodostaa akselin, jossa on monia kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Monumentaalinen Mallorcan muuri rakennettiin keskiaikaiseb muurin paikalle jotta vahva puolustus voisi suojella saareta hyökkääjiltä. Palman vaikuttavaan muuriin kuuluu suosittu kävelytie, josta on näkymät katedraalille ja vanhaan kaupunkiin jotka ovat tutustumisen arvoisia.

Satamasta lähtee lauttoja Ibizaan, Mahoniin, Barcelonaan, Valenciaan ja Deniaan.