Eckerö satamaan Grisslehamn lautta

Ahvenanmaa ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Eckerö Grisslehamn. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Eckerö Linjen. Reittiä kuljetaan jopa 21 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 45 minuuttia.

Eckerö Grisslehamn matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Eckerö satamaan Grisslehamn lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ahvenanmaa - Ruotsi lautat sivullamme.

Eckerö - Grisslehamn lauttaoperaattorit

 • Eckerö Linjen
  • 3 lähtöä päivittäin 1 h 45 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Eckerö Grisslehamn hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Eckerö Grisslehamn on auto ja 2 matkustajaa.

Eckerö Grisslehamn lautta arvostelut

 • "kiitos"

  Hei. Koska aamu oli erittäin tuulinen ja pelkään merellä olemista ilman aallkkoa lähdimme heti Infoon kyselemään tuulitilannetta ja siellä oli aivan ihana naishenkilö joka sanoi että tulomatkalla ei ollut ongelmia ja nytkin menee kyllä hyvin ja on hyttejä jos tulee huono olo. Juteltiin ja hänen rauhallinen olemus sai minut myös rauhalliseksi ja matka meni aivan loitavasti joten haluan kiittää lämpimästi. Mukavaa syksyn jatkoa teille kaikille ja muvkavia merimatkoja. Tlemme taas... Anita Stark

  'Anita Stark' matkusti Eckerö Grisslehamn operaattorilla Eckerö Linjen

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erittäin tyytyväisiä!"

  Laiva on niin siisti, että emme voineet oikein todeksi uskoa. Ruoka erinomaista ja palvelu ystävällistä. Suosittelemme mielellämme laivaa muillekin. Hyvää kesän jatkoa Toivakasta toivottelee tyytyväiset matkustajat

  'raija.koskinen@pp2.inet.fi' matkusti Eckerö Grisslehamn operaattorilla Eckerö Linjen

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "HYVÄ matka"

  Matka oli oikein hieno kokemus! Laivan henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu pelasi hienosti! minä ja matkatoverini nautimme matkasta! KIITOS!

  'tuula Korhonen' matkusti Eckerö Grisslehamn operaattorilla Eckerö Linjen

  Lue lisää Näytä vähemmän

Eckerö opas

Eckerö on kunta Ahvenanmaan itsehallintoaluella Suomessa. Vaikka se on osa Suomea, suurin osa ahvenanmaalaisista on yksikielisiä ja 90% väestöstä on ruotsinkielinen. Ahvenanmaa on Suomen läntisin kunta. Eckerö Linjen toimii lauttayhteynä Eckerön Berghamnin (Storbyssä) ja Ruotsin Grisslehamnin (Väddö, Norrtälje) välillä. Eckerön kuuluisin rakennus on Posti ja Tulli -talo, joka oli suurin ja vaikuttavin rakennus kun se pystytettiin postipalvelujen tukemiseksi Tukholman ja Pietarin välillä. Rakennus on rakennettu vuonna 1828.

Ahvenanmaa on autonominen, demilitarisoitu, yksikielisesti ruotsinkielinen alue Suomessa, joka koostuu saaristostasta Pohjanlahden suulla Itämerellä. Kollektiivisesti, saariston saaret muodostavat Suomen pienimmän maakunnan, joka muodostaa 0,49% Suomen pinta-alasta ja 0,50% sen väestöstä.

Eckerön satamasta matkustajat voivat hypätä lauttaan Grisslehamniin.

Grisslehamn opas

Grisslehamn on suurin kaupunki pitkällä ja kapealla Väddön saarella. Se sijaitsee noin 110 km Tukholmasta pohjoiseen ja on ollut portti Ahvenanmerellä läpi vuosisatojen. Vanhassa kalasatamassa on useita kalakauppoja ja kahviloita joista vierailijat voivat nauttia. Jos haluat tutustua kaupunkiin ja sitä ympäröiviin alueisiin voit vuokrata polkupyörän venesatamasta. Voit myös vuokrata polkupyöriä ja kanootteja Väddö Vitalin lähellä Älmstasta. Konferenssikeskus, Hotell Havsbaden, on rakennettu vuonna 1903 ja tarjoaa rauhalliset näkymät merelle ja satamaan.

Kaupungin satamasta kulkee lautta Eckeröön ja se on lyhin etäisyys Ahvenanmaalle Ruotsin mantereelta, ylitykseen menee noin 1 tunti ja 45 minuuttia.