Eckerö Line

Ecekrö Line toimii Suomen ja Viron välillä. Eckerö Line sisaryhtiö Eckerö Linjenin kanssa kuuluu Rederiaktiebolaget Eckerö Groupiin, joka perustettiin 1961.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Eckerö Linein aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Eckerö Line reitit ja satamat

Operaattorin Eckerö Line matkassa

Operaattorin Eckerö Line kaikki reitit

Eckerö Line asiakasarviot

 • "Hyvä kotimainen"

  Kaikki hyvin, jos jotain parannusta toivoisi niin ruuhkaisena päivänä rauhalliset ravintolatilat loppuu. Niitä kaipaisi lisää.

  'Taisto' matkusti operaattorilla Eckerö Line aluksella Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tallinnaan"

  Laivamatka Tallinnaan oli erittäin viihdyttävä. Ihmisten viihtyvyyteen on selvästi panostettu ja sen on tehnyt osaava henkilö. Livemusiikin haluaisin kuitenkin nostaa jalustalle, bändit oli hyviä ja matka ei tuntunut pitkästyttävältä ollenkaan. Lapset oli selvästi huomioitu ja lapsiperheelle tekemistä näytti riittävän. Matkustamme tulevaisuudessakin samalla laivalla! Kiitos!

  'Arttu' matkusti operaattorilla Eckerö Line aluksella Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvät palvelut"

  Laivamatkamme helsingistä Tallinnaan ja takaisin sujui hyvin. Laiva oli todella siisti ja henkilökunta hyvin palvelevaa. Yleinen tunnelma oli hyvä, jopa erinomainen

  'Juha' matkusti operaattorilla Eckerö Line aluksella Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Edullisimman laivalipun löytäminen ja tilaaminen"

  Tilaus onnistui hyvin ja kävi helposti. Ainoa miinus asiassa, että lähtösatamassa on oltava 75 min ennen laivan lähtöaikaa.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Eckerö Line aluksella Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit