Frederikshavn satamaan Göteborg lautta

Tanska ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Frederikshavn Göteborg. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 42 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia 15 minuuttia.

Frederikshavn Göteborg matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Frederikshavn satamaan Göteborg lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Tanska - Ruotsi lautat sivullamme.

Frederikshavn - Göteborg lauttaoperaattorit

 • Stena Line
  • 6 lähtöä päivittäin 3 h 15 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Frederikshavn Göteborg hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Frederikshavn Göteborg on auto ja 2 matkustajaa.

Frederikshavn Göteborg lautta arvostelut

 • "kaikille paikkoja on tai sitten ei"

  Istumapaikat ainakin päivävuorolla todella tiukassa. Heti kannattaa leiri perustaa ja pitää istumapaikoista tiukasti kiinni. Samoin seisovapöytä on hyvä varata etukäteen, jos syödä tahtoo.

  'Oscar' matkusti Frederikshavn Göteborg operaattorilla Stena Line aluksella Stena Danica

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Autolla yli"

  Aikataulu piti hyvin. Istumapaikkoja voisi olla enemmän. Sai etsimällä etsiä pienen lapsen kanssa. Lihapullat ja muusi oli hyvää ja maistui kaikille.

  'Riku' matkusti Frederikshavn Göteborg operaattorilla Stena Line aluksella Stena Danica

  Lue lisää Näytä vähemmän

Frederikshavn opas

Frederikshavn on kaupunki Tanskassa. Se sijaitsee koillisrannikolla Jyllannin niemimaan pohjoispuolella. Kaupungin nimi tarkoittaa "Frederikin satamaa". Kaupungin satama on tärkeä liikenteen solmukohta, josta on lauttayhteydet Ruotsiin ja Norjaan. Kaupunki on myös tunnettu kalastuksesta. Kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu Palm Beach, jossa on 100 istutettua palmuja, Bangsbo museo, Frederikshavnin taidemuseo, Frederikshavn Shipyard Historical Society, Tordenskiold Festival ja puolivuosittain pidettävä Valaistus Festival.

Matka-aika Norjaan kestää 9 ja 12 tuntia ja Ruotsiin 2 – 3 tuntia. Lauttoja menee myös Laesolle, saarelle keskellä Kattegatia (matka-aika 90 minuuttia) ja pieneenHirsholmenen saaristoon, joka sijaitsee Kattegatissa noin 7 km koillisteen Frederikshavnista.

Göteborg opas

Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Ruotsin länsirannikolla, jossa on upea saaristo, jonne pääsee helposti 30 minuutin raitiovaunumatkalla kaupungin keskustasta. Kesällä Göteborg isännöi useita kansainvälisiä musiikkifestivaaleja ja isoja areenakonsertteja pidetään keskellä kaupunkia. Festivaaleihin kuuluu mm. palkittu Way out West, Metaltown ja Summerburst Electronic Dance Festival. Intiimempiä klubitapahtumia ja dj-esityksiä löytyy kaupungin baareista ja yökerhoista. Ulkoiluista pitäville löytyy Göteborgin ulkopuoliset saaret, jotka muodostavat yhden Euroopan kauneimmista saaristoista. Ne käsittävät noin 10 000 kaunista graniittiluotoa, jotka ovat muovautuneet lähes tasaisiksi jääkauden aikana.

Johtuen Göteborgin keskeisesta sijainnista Skandinavian keskustassa, kauppa ja merenkulku on aina ollut merkittävä rooli kaupungin taloudellisessa historiassa, ja niin tulee olemaan jatkossakin. Göteborgin satamasta on tullut suurin satama Skandinaviassa. Päivittäisiä lauttoja kulkee Saksan Kieliin ja Tanskan Frederikshavniin. Vierailijoiden kannattaa nauttia saaristosta lautalla saapuessa. Saapuessasi satamaan olet vain kivenheiton päässä kaupungin keskustasta, jossa on kaikki mitä kaupungilla on tarjota.