Frederikshavn satamaan Oslo lautta

Tanska ja Norja yhdistyvät reitillä Frederikshavn Oslo. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 9 tuntia 15 minuuttia.

Frederikshavn Oslo matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Frederikshavn satamaan Oslo lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Tanska - Norja lautat sivullamme.

Frederikshavn - Oslo lauttaoperaattorit

 • Stena Line
  • 7 lähtöä viikoittain 9 h 15 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Frederikshavn Oslo hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Frederikshavn Oslo on auto ja 2 matkustajaa.

Frederikshavn Oslo lautta arvostelut

 • "Todella nopea matka"

  Nautimme matkasta, mutta meille ei kerrottu etukäteen että meidät heitettäisiin ulos hytistä kolme tuntia ennen saapumista (jotta se voitaisiin siivota). Muutoin nautimme matkasta Fredrikshavnista Osloon.

  'Lawrence' matkusti Frederikshavn Oslo operaattorilla Stena Line aluksella Stena Saga

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Päivä 4/4"

  Tämä päiväretki oli viimeinen ajopäivä ajomatkallamme Cardiganista (Walesista) Osloon joten toivoimme rentouttavaa matkaa mikä pääosin toteutui. Palvelut olivat ok, mutta viihde perustui paljolti "Butlins" -tyyliin mistä en pitänyt. Söin vain pakattua ruokaa, joten en voi kommentoida kahvilaa/ravintolaa. Mutta voin sanoa että matka oli uskomattoman hyvää vastinetta rahoille (matkustin yhteen suuntaan, varasin matkan 2kk ennen kuin kesän hinnat nousivat).

  'Neil' matkusti Frederikshavn Oslo operaattorilla Stena Line aluksella Stena Saga

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Arviointi"

  Erinomainen laiva, kaikki oli ajoissa, kiitos.

  'Christopher ' matkusti Frederikshavn Oslo operaattorilla Stena Line aluksella Stena Saga

  Lue lisää Näytä vähemmän

Frederikshavn opas

Frederikshavn on kaupunki Tanskassa. Se sijaitsee koillisrannikolla Jyllannin niemimaan pohjoispuolella. Kaupungin nimi tarkoittaa "Frederikin satamaa". Kaupungin satama on tärkeä liikenteen solmukohta, josta on lauttayhteydet Ruotsiin ja Norjaan. Kaupunki on myös tunnettu kalastuksesta. Kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu Palm Beach, jossa on 100 istutettua palmuja, Bangsbo museo, Frederikshavnin taidemuseo, Frederikshavn Shipyard Historical Society, Tordenskiold Festival ja puolivuosittain pidettävä Valaistus Festival.

Matka-aika Norjaan kestää 9 ja 12 tuntia ja Ruotsiin 2 – 3 tuntia. Lauttoja menee myös Laesolle, saarelle keskellä Kattegatia (matka-aika 90 minuuttia) ja pieneenHirsholmenen saaristoon, joka sijaitsee Kattegatissa noin 7 km koillisteen Frederikshavnista.

Oslo opas

Norjan pääkaupunki Oslo on melko erilainen verrattuna muihin kaupunkeihin eri puolilla Eurooppaa. Oslo ei sisällä loputtomia arkkitehtonisia aarteita, vaikka siellä onkin historialliset auleet St. Hanshaugen ja Frognerin ja useat vaikuttavat vanhat rakennukset tarjoavat kiistatonta eleganssia ja charmia. Oslo on erittäin suosittu kaupunki ulkoilun ystäville, koska se sijaitsee Skagerrakin salmen vieressä. North Woods (Nordmarkan), vaellus ja jopa vuodenajan hiihto ovat erittäin suosittuja täällä. Vierailijoiden tulee hyödyntää Norjan kesän käymällä yhdellä kaupungin monista rannoista Bygdoyn niemimaan alueella, tai kävellä ympäri Vigelandin puistoa. Kuitenkin, jos tulet talvella, kävijät voivat haluta kokeilla hiihtoa ympäri Nordmarkan metsiä, tai Holmenkollenin hyppyrimäkeä. Viimeinen lisä on Oslon Nobelin rauhanpalkinnon keskus, koska tämä on kaupunki, jossa Nobelin rauhanpalkinnon esitetään joulukuisin.