Gedser satamaan Rostock lautta

Tanska ja Saksa yhdistyvät reitillä Gedser Rostock. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Scandlines. Reittiä kuljetaan jopa 10 kertaa päivä ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 45 minuuttia.

Gedser Rostock matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Reitti- ja satamatiedot

Gedser - Rostock lauttaoperaattorit

 • Scandlines
  • 10 lähtöä päivittäin 1 h 45 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Gedser Rostock hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Gedser Rostock on auto ja 2 matkustajaa.

Gedser Rostock lautta arvostelut

 • "Gedser-Rostock"

  Joustava tapa siirtyä Keski-Euroopan puolelle. Edulliset taxfreet.

  'Anonyymi' matkusti Gedser Rostock operaattorilla Scandlines

  Lue lisää Näytä vähemmän

Gedser opas

Gedser on kaupunki joka sijaitsee Tanskan Falstersaaren eteläkärjessä Guldborgsundin kunnassa Sjællandin alueella. Se on Tanskan eteläisin kaupunki jonka asukasluku on 764. Kaupunki on tärkeä satamakaupunki, joka sijaitsee Itämerellä. Gedser oli ensimmäinen paikka jonne Saksan joukot laskeutuivat Tanskan miehityksen aikana 9. huhtikuuta 1940. Useita panssarivaunuja ja jalkaväki piiloutui lauttaan Rostockista ja rynnivät satamaan heti kun laiva saapui perille, ja pian seurasi toinen lautta. Gedserin lähellä on myös Tanskan eteläisin piste Gedser Odde.

Autolautta on kulkenut Gedseristä Rostockiin vuodesta 1995 ja sitä liikennöi Scandlines. Matka kestää noin 1 tunnin ja 45 minuuttia.

Rostock opas

Saksan Rostockin kaupunki on suurin kaupunki Pohjois-Saksan Mecklenburg-Vorpommernissa. Kaupunki on noin 12 km päässä Itämeren rannikolta ja sijaitsee Warnowin joella. Kaupunki on koti yhdelle vanhimmista yliopistoista. Vuonna 1419 perustettu Rostockin yliopisto on kolmanneksi vanhin yliopisto Saksassa ja se on jatkuvassa käytössä, ja yksi vanhimmista yliopistoista maailmassa. Se ylläpitää myös kasvitieteellistä puutarhaa, Botanischer Garten Universität Rostockia, joka on tutustumisen arvoinen. Kaupunki on myös koti vuosittaiselle Hanse Sail festivaalille, jonka aikana monet suuret purjelaivat ja museoalukset viedään ulos merelle. Festivaali houkuttelee yli 1,5 miljoonaa kävijää vuosittain. Suosittu on myös vuotuinen jazz festivaali, joka järjestetään kesäkuussa nimeltään Ostsee-Jazz ("Itämeri Jazz").

Rostockin satama on Saksan suurin satama ja se on noussut yhdeksi tärkeimmistä satamista Euroopassa. Lautat kulkevat Gedseriin Tanskassa (2 tuntia) ja Trelleborgiin Ruotsissa (5 tuntia ja 45 minuuttia).