Genova satamaan Olbia lautta

Italia ja Sardinia yhdistyvät reitillä Genova Olbia, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Moby Lines reitti kulkee jopa 12 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 10 tuntia 30 minuuttia samalla kun Tirrenia reitti kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 9 h 59 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 17 ylitystä viikko reitillä Genova Olbia kohteiden Italia ja Sardinia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Reitti- ja satamatiedot

Genova satamaan Olbia lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Sardinia lautat sivullamme.

Genova - Olbia lauttaoperaattorit

 • Moby Lines
  • 12 lähtöä viikoittain 10 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Tirrenia
  • 5 lähtöä viikoittain 9 h 59 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Genova Olbia hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Genova Olbia on auto ja 2 matkustajaa.

Genova Olbia lautta arvostelut

 • "Todella kiva yömatkustus"

  Kaikki oli hyvin yölautalla kahden lapsen kanssa.

  'David' matkusti Genova Olbia operaattorilla Moby Lines aluksella Moby Freedom

  Lue lisää Näytä vähemmän

Genova opas

Genova on satamakaupunki Italiassa ja pääkaupunki Ligurian alueella, joka sijaitsee Välimeren rannalla. Sen vanhakaupunki julistettiin UNESCOn maailmanperintöluetteloon vuonna 2006 ja kaupungilla on yleisesti rikas historia taiteen, musiikin, arkkitehtuurin ja gastronomian saralla. Kaupunki julistettiinkin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2004. Genova on myös Kristoffer Kolumbus ja Niccolo Paganini syntymäkaupunki.
Genovan historiallinen keskusta on labyrintti toreja ja kapeita caruggeja (tyypillisiä genovalaisia kujia). Se liittyy keskiaikaiseen ulottuvuuteen seuraten 1500–luvun ja barokin väliintuloja (San Matteon tori ja antiikkinen via Aurea, nyt via Garibaldi). Muinaiset 1600–luvun muurit ovat yhä näkyvissä lähellä San Lorenzon katedraali, joka on Genovan suosituin uskonharjoituspaikka.
Genovan satama on Italian suurin kaupallinen ja teollinen satama ja se on yksi Euroopan aktiivisimmista satamista Välimerellä. Lauttaterminaali sijaitsee Calata Chiappella, Ponte Assereton ja Ponte Colombon välissä. Satamasta lähtevät lautat menevät lähinnä Sardiniaan, Sisiliaan, Korsikalle, Espanjaan, Tunisiaan ja Marokkoon. Lauttaterminaali on monella tasolla ja sinne pääsee pyörätuolilla. Ylimmällä tasolla on odotustiloja sekä suuri ostoskeskus.

Olbia opas

Italian kaupunki Olbia ei ole ehkä niin houkutteleva kuin Alghero tai Cagliari, mutta on kuitenkin suosittu kohde. Sillä on oma lentokenttä ja se vastaanottaa lauttoja mantereelta, joka toimii porttina Smaragdirannikolle ja tilojen ja palvelujen tarjoamisesta matkailijoille. Olbian vanhassa osassa on roomalainen kylpylä, vaikuttava graniittikirkko ja muita historiallisia muistomerkkejä, sekä monia baareja ja ravintoloita. Kaupungin tärkein nähtävyys on keskiaikainen Pisan-romaaninen kirkko, joka on hakattu Galluran graniittiin. Apsisissa on kaksi 1200-luvun freskoa, joista toinen kuvaa Simpliciota, Olbian pyhimystä. Festa di San Simpliciuksen on Olbian suurin festivaali, mitä vietetään kolmen päivän ajan toukokuun puolivälissä.

Olbian satamasta pääsee kaupunkiin pitkää pengertietä. Autolautat yhdistävät Olbian manner-Italian kohteisiin, kuten Genovaan ja Civitavecchiaan, Rooman lähelle. ASPO bussi numero 9 yhdistää sataman kaupungin kanssa. Muita kohteita on Golfo Arzachena, satama pohjoiseen Olbiasta.