Göteborg satamaan Frederikshavn lautta

Ruotsi ja Tanska yhdistyvät reitillä Göteborg Frederikshavn. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 35 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia 15 minuuttia.

Göteborg Frederikshavn matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Göteborg satamaan Frederikshavn lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Tanska lautat sivullamme.

Göteborg - Frederikshavn lauttaoperaattorit

 • Stena Line
  • 5 lähtöä päivittäin 3 h 15 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Göteborg Frederikshavn hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Göteborg Frederikshavn on auto ja 2 matkustajaa.

Göteborg Frederikshavn lautta arvostelut

 • "Hyvä reissu"

  Ystävällinen henkilökunta ja kaikki toimi niin kuin pitikin. Hyvä ruoka laivalla, Hinta/laatusuhde kohdillaan.

  'Jukka' matkusti Göteborg Frederikshavn operaattorilla Stena Line aluksella Stena Jutlandica

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Automatkalla Tanskaan"

  Siisti laiva, tarpeelliset palvelut. Ravintolapalveluita emme käyttäneet, joten niitä en osaa arvioida. Toimi erinomaisesti Ruotsista Tanskaan siirtymisessä.

  'Anonyymi' matkusti Göteborg Frederikshavn operaattorilla Stena Line aluksella Stena Danica

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä yhteyslautta Ruotsista Tanskaan"

  Lähtöajan muuttuminen alkuperäisestä ilmoitettiin hyvissä ajoin (useita viikkoja aiemmin). Joten tämäkään ei aiheuttanut sekaannuksia. Lähtöselvitys meni erittäin sujuvasti etukäteen maksetulla matkalla. Laiva oli aikataulussa. Käytämme toistekin yhtiön palveluja.

  'Timo' matkusti Göteborg Frederikshavn operaattorilla Stena Line aluksella Stena Jutlandica

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kätevästi Eurooppaan"

  Sujuvaa ylitystä mukavilla laivoilla

  'Lauri' matkusti Göteborg Frederikshavn operaattorilla Stena Line aluksella Stena Jutlandica

  Lue lisää Näytä vähemmän

Göteborg opas

Göteborg on kaupunki joka sijaitsee Ruotsin länsirannikolla, noin Kööpenhaminan ja Oslon puolivälissä. Kaupunki sijaitsee joen Göta älvin suulla, joka valuu Kattegattiin Pohjoismerelle, ja on auttanut kaupunkia kasvamaan kauppakaupunkina. Göteborgin satama on suurin laatuaan Pohjoismaissa. Kaupungilla on rikas teollisuus- ja kulttuuriperintö. Göteborg on paikka, missä autonvalmistaja Volvo on perustettu vuonna 1927 ja siellä on myös kaksi yliopistoa, Göteborgin yliopisto ja Chalmers University of Technology.

Kaupunki on myös koti joillekin Skandinavian suurimmista kulttuuritapahtumista. International Film Festival on pidetty kaupungissa vuodesta 1979, samoin Way Out West- ja Metaltown musiikkifestivaalit.

Saapuessa satamaan lautalla, vierailijat näkevät nähtävyyksiä rannassa, josta pääsee harvinaisen kätevästi kaupungin keskustaan. Hiljattain avattu matkustaja- ja risteilyterminaali sijaitsee kaupungin keskustaa vastapäätä Göta-joella. Lautat lähtevät kohti Frederikshavnia Tanskassa ja Kieliä Saksassa.

Frederikshavn opas

Jyllannin niemimaan koillisrannikolla, Tanskan pohjoisosassa sijaitseva Frederikshavn on kaupunki joka tunnetaan kalastuksesta ja sen satamasta, joka tarjoaa lauttayhteydet Ruotsiin ja Norjaan. Kaupungin nimi tarkoittaa "Frederikin Satamaa". Siellä on monia asioita joita nähdä ja tehdä, mukaanlukien kaupungin Palm Beach, jossa on 100 palmua, Bangsbo museo, Frederikshavnin taidemuseo, Frederikshavn Shipyard Historical Society, Tordenskiold Festival ja puolivuosittainen Valaistus Festival.

Lauttamatka Ruotsiin kestää 2 – 3 tuntia ja 15 minuuttia. Ylitys Norjaan kestää 9 – 12 tuntia. Lauttoja kulkee myös Laesoon, saarelle keskellä Kattegatia (matka-aika 90 minuuttia) ja pieneen Hirsholmenen saaristoon, joka sijaitsee Kattegatissa noin 7 km koilliseen Frederikshavnista.