Hull satamaan Rotterdam lautta

Englanti ja Hollanti yhdistyvät reitillä Hull Rotterdam. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: P&O Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 10 tuntia 45 minuuttia.

Hull Rotterdam matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Reitti- ja satamatiedot

Hull satamaan Rotterdam lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Hollanti lautat sivullamme.

Hull - Rotterdam lauttaoperaattorit

 • P&O Ferries
  • 7 lähtöä viikoittain 10 h 45 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Hull Rotterdam hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Hull Rotterdam on auto ja 2 matkustajaa.

Hull Rotterdam lautta arvostelut

 • "Rotterdamiin ja takaisin"

  'Christine' matkusti Hull Rotterdam operaattorilla P&O Ferries aluksella Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tehokas & rentouttava"

  Palvelu oli tehokas ja rentouttava vaihtoehto lentämiselle. Ei myöhästymisiä ja saavuin määränpäähän piristyneenä. Ylitys oli täydellisen rauhallinen kummallakin suunnalla, ehkä tilanne olisi ollut toinen jos sää olisi ollut myrskyisä. Siirtobussi Amsterdamiin täytyy kyllä ehdottomasti varata. Lautta itsessään oli hyvä & puhdas & hytti oli sopiva (vaikka selkeästikin hyvin pieni). Yksi valitus, ruoan ja juomien hinnat olivat kalliit, mutta olin ottanut omat eväät joten se ei ollut ongelma. Otan omat kaljat ensi kerralla.

  'Ian' matkusti Hull Rotterdam operaattorilla P&O Ferries aluksella Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "HULL-ROTTERDAM P&O:LLA"

  Menin Hull-Rotterdam lautalla Eurooppaan laajennetulla lomamatkalla. Matkan varaus Direct Ferriesin kautta oli helppoa ja yksinkertaista, vaikka sivustolla ei voi varata aamiaisia etukäteen (jouduin tehdä tämän myöhemmin puhelimessa) Matka itsessään oli mukava ja tehokas, P&O:n henkilökunta on kohtelias ja avulias ja alus itse mukava; meillä oli miellyttävä ylitys 4-voiman tuulista huolimatta. Yksi pettymys oli aamiainen. Englantilainen aamiainen kärsii tavallisesta suurtalouden ongelmasta - ruokaa, joka on kokattu ja sitten pidetty kuumana liian kauan; Mannermainen aamiainen oli yksinkertaisesti pahin jonka olin syönyt yli 3 viikkoon. Hyvin rajallinen valikoima leipää tai juustoa, hyvin kylmää leipää, joka ei ollut enää tuoretta, ei maustamatonta tai makeuttamatonta jogurttia, jne.

  'Michael Frizelle' matkusti Hull Rotterdam operaattorilla P&O Ferries aluksella Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hullista Rotterdamiin 28.5."

  Kyytiin nouseminen tapahtui nopeasti ja yksinkertaisesti - tosin tiedän tieni Hullin satamassa erittäin hyvin mikä ei ole helppoa ensikertalaiselle - rahdin ja matkustajien viitat ovat epäselviä ja hämmentäviä. Laiva, hytti, ravintola ja baari olivat kaikki siistejä ja mukavia ja niissä palveli kohtelias filippiiniläishenkilökunta. Kabaree oli hyvä, kaikki oli kohtuullisesti hinnoiteltu ja nautin matkasta. Illallinen Brasserie Loungessa oli erinomainen ja viinilista oli laaja. Minulla ei ole mitään valitettavaa tai haitallisia kommenteja.

  'Duncan CHRISTIE' matkusti Hull Rotterdam operaattorilla P&O Ferries aluksella Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän

Hull opas

Hull, tai Kingston upon Hull virallisesti, sijaitsee seremoniallisessa East Riding of Yorkshiren läänissä Koillis-Englannissa. Kaupunki sijaitsee Hull- joen rannalla, jossa se kohtaa Humberin suiston, noin 40 km sisämaahan Pohjanmereltä. Kaupunki voi jäljittää sen juuret Meauxin Abbey munkkien aikaan vuonna 1100–luvulle, jolloin he tarvitsivat sataman voidakseen kuljettaa villaa.

Nykyisin kaupunki on enemmän kuin vain sen satama ja tämän näyttää myös sen saama nimike Britannian kulttuuripääkaupunki 2017. Nähtävyyksiä kaupungissa ovat Vanhankaupunki ja Museum Quarter, Hullin venesatama ja Deep joka on akvaario Sammy’s pointissa. Kaupungissa on myös rikas urheiluperintö, johon kuuluu valioliigan jalkapallojoukkue, Hull City Football Club, ja Super League Rugby joukkue, Hull FC Rugby Club.

P & O North Sea Ferries tarjoaa lauttoja päivittäin Rotterdamiin/Europortiin Alankomaissa, ja matka kestää noin 10-11 tuntia. Päivittäisiä risteilyjä menee myös Zeebruggeen Belgiassa, matka-aika on noin 14 tuntia.

Rotterdam opas

Hollannin Rotterdamin kaupunki on Hollannin toiseksi suurin kaupunki Amsterdamin jälkeen, ja se tarjoaa kävijöille ainutlaatuisen ulkonäön, koska suurin osa sen keskeisistä rakennuksista ovat moderneja, 1940-luvun sotavahinkojen seurauksena. Vierailijat huomaavat, että viime rakennushankkeet ovat muuttaneet Rotterdamia kaupunki ja antaneet sille suorastaan uutta puhtia, jossa on tyylikäs arkkitehtuuri ja rakennuksia kuten Euromast ja sen korkea panoraamaravintola. Kulttuuria Rotterdamissa on runsaasti, alueella tunnetaan Museumpark (musepuisto), jossa monet kaupungin parhaista museoista sijaitsevat. Kunsthal taidegalleria on kaupungin paras ja sijaitsee Museum Parkin eteläpäässä ja isännöi säännöllisesti monia laadukkaita taidenäyttelyitä. Vaalien Alankomaiden rikasta merenkulun perinteitä, Maritime Museum on täynnä mielenkiintoisia malleja ja tietoja sekä samanlaisen teeman omaava Rotterdam Openlucht Binnenvaart -museo sisältää laajan kokoelman historiallisia vesiväylien veneitä, ja on kätevästi lähellä Mariniers museota, Wijnhavenissa.

Lauttaliikenne Rotterdamista lähtee Hulliin Britanniassa.