Ibiza satamaan Palma lautta

Ibiza ja Mallorca yhdistyvät reitillä Ibiza Palma, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Balearia reitti kulkee jopa 13 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 30 minuuttia samalla kun Trasmediterranea reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 14 ylitystä viikko reitillä Ibiza Palma kohteiden Ibiza ja Mallorca välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Reitti- ja satamatiedot

Ibiza - Palma lauttaoperaattorit

 • Balearia
  • 13 lähtöä viikoittain 3 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Trasmediterranea
  • 1 lähtö viikoittain 4 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Ibiza Palma hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Ibiza Palma on auto ja 2 matkustajaa.

Ibiza Palma lautta arvostelut

 • "Lyhyt reissu"

  Matkustin heinäkuussa ja olin tyytyväinen kaikkeen.

  'Tiziana' matkusti Ibiza Palma operaattorilla Balearia aluksella Garcia Lorca

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ensimmäinen kerta Balearialla - todella vaikuttunut"

  Matkustin Neptuno luokan hytissä Ibizalta Mallorkalle jalkamatkustajana. Varausprosessi oli helppo, kuten myös lähtöselvitys ja laivaan nousu. Laivan henkilökunta oli ystävällinen - suosittelen Neptuno luokkaa. Todella tehokas laivan purku. Aion käyttää Baleariaa uudelleen ja suosittelen sitä muillekin.

  'Anonyymi' matkusti Ibiza Palma operaattorilla Balearia aluksella Garcia Lorca

  Lue lisää Näytä vähemmän

Ibiza opas

Ibizan saari sijaitsee Välimerellä ja se on osa Espanjan Baleaareja. Saari on noin 80 km päässä Valencian rannikolta Espanjan itärannikolla. Saaren tärkeimmät kaupungit ovat Ibiza Town, Santa Eularia des Riu ja Sant Antoni de Portmany. Ibiza Town, satamineen, on julistettu UNESCOn maailmanperintöluetteloon ja se on suosittu matkailukohde. Ibiza Townin vierailijat löytävät renessanssisia rakennuksia, Santo Domingon kirkon, vuokraisäntien talot, katedraalin, Curian talon, arkeologisen museon, linnan, Nykytaiteen museon ja hautausmaa punica del Puig des Molinsin.

Saari on saanut mainetta sen kesän klubimenosta, monet turistit vierailevatkin saarella ryhtyä yöelämä ja musiikki mielessään. Ibiza on kuitenkin enemmän kuin sen yöelämä. Ibiza Townin lisäksi suuri osa saarta on myös julistettu Unescon maailmanperintölistalle, joka suojelee saaren kauneutta kehitykseltä.

Lautat liikennöivät Ibiza Townista Barcelonaan, Mallorcaan, Deniaan, Palmaan, Valenciaan ja Formenteraan.

Palma opas

Palma on Mallorcan pääkaupunki, ja siellä on enemmän historiallisia nähtävyyksiä kuin muissa Baleaarien kaupungeisssa. Palman asukasluku on noin 300 000, ja monet historian tärkeät johtajat ovat jättäneet jälkensä kaupunkiin mahtavilla ja vaikuttavilla rakennuksilla, kuten ihanan yksityiskohtaisella Le Seun katedraalilla. Mielenkiintoisia kapeita, puhtaita katuja ja hiljaisia pihoja on sataman edessä, sekä monia kunnostettuja historiallisia rakennuksia, ja on aina nautinnollista kävellä ympäri rauhallisesti ympäri kaupunkia. Puiden reunustama Passeig d'es Born on laaja avenue ja on kaupungin pääkadulla. Tämä on yksi kauneimmista Palman osista ja Passeig d'es Born muodostaa akselin, jossa on monia kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Monumentaalinen Mallorcan muuri rakennettiin keskiaikaiseb muurin paikalle jotta vahva puolustus voisi suojella saareta hyökkääjiltä. Palman vaikuttavaan muuriin kuuluu suosittu kävelytie, josta on näkymät katedraalille ja vanhaan kaupunkiin jotka ovat tutustumisen arvoisia.

Satamasta lähtee lauttoja Ibizaan, Mahoniin, Barcelonaan, Valenciaan ja Deniaan.