Ile Rousse satamaan Nizza lautta

Korsika ja Ranska yhdistyvät reitillä Ile Rousse Nizza. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Corsica Sardinia Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 6 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 5 minuuttia.

Ile Rousse Nizza matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Ile Rousse satamaan Nizza lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Korsika - Ranska lautat sivullamme.

Ile Rousse - Nizza lauttaoperaattorit

  • Corsica Sardinia Ferries
    • 6 lähtöä viikoittain 4 h 5 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Ile Rousse Nizza hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Ile Rousse Nizza on auto ja 2 matkustajaa.

Ile Rousse opas

Ile Rousse on kaupunki Haute-Corsen alueella Ranskassa Korsikan saarella. Kaupungin perusti Pasquale Paoli vuonna 1758. Sen nimi oli alun perin Isola Rossa, Punainen saari, luodon punaisen okravärin mukaan. Mielenkiintoista, että vaikka saari on Ranskan, kaupunki on yksi vain kahdesta kaupungeista saarella, jolla on ranskalainen nimi - toiset ovat pitäneet italialaisen nimensä.

Etelään Plage de Rindarasta on hieno ranta, ja pohjoisessa pieniä kivisiä saaria, Ile-Roussella on komeat puitteet, mikä houkuttelee paljon kävijöitä. Kaupungin arkkitehtuuri, joka sisältää joitakin kauniita rakennuksia, pääosin 1700–ja 1800–luvuilta. Keskellä kaupunkia, Place Paolissa on rintakuva Pasquale Paolista. Aukio on avoinna merelle länteenpäin ja siellä on miellyttävä kauppahalli. Se on hyvä paikka matkata kohti sekä vanhaa että uutta kaupunkia.

Lautat Ile Roussesta lähtevät Nizzaan, Touloon ja Marseilleen.

Nizza opas

Ranskan Nizzan kaupunki on Côte d'Azurin pääkaupunki ja on todella kosmopoliittinen matkailukohde. Tämä osa Ranskan Rivieraa on täydellinen lomakohde auringon ystäville, ja monet ihmiset tulevat rentoutumaan pitkin Nizzan upeaa rantaviivaa aurinkoisten kesäkuukausien aikana. Nizzassa on myös leudot talvet, jolloin voit ottaa aurinkoa, meloa taivaansinisellä merellä, uida, vesihiihtää tai yksinkertaisesti siemailla sileää cocktailia. Nizza on koti monille ilmaisrannoille ja myös yhteensä 15:sta yksityiselle ranta-alueelle, kutsutaan "plages concédées", jossa aurinkotuoleja voi vuokrata nimellistä maksua vastaan. Monet Nizzassa kävijät nauttivat kävelystä pitkin Promenade des Anglaisia (Promenade of England), joka juontaa juurensa lähes 200 vuotta sitten. Nizzan elämän keskus, tämä legendaarinen bulevardi tunnetaan paremmin yksinkertaisesti "Promenadena" ja se ulottuu noin 6 km, jossa on monia kirkkaan sinisiä tuoleja, jossa voit istua, rentoutua ja nauttia upeista merinäkymistä. Nizzan rannikko on täynnä nähtävyyksiä, ja lähistöllä on myös useita houkuttelevia Côte d'Azurin kaupunkeja. Nizzan lähellä on myös e monia perinteisiä Provencen kyliä, jotka ovat täynnä luonnetta.