Kapellskär satamaan Långnäs lautta

Ruotsi ja Ahvenanmaa yhdistyvät reitillä Kapellskär Långnäs. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Finnlines. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia 40 minuuttia.

Kapellskär Långnäs matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Kapellskär satamaan Långnäs lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Ahvenanmaa lautat sivullamme.

Kapellskär - Långnäs lauttaoperaattorit

  • Finnlines
    • 14 lähtöä viikoittain 3 h 40 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Kapellskär Långnäs hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Kapellskär Långnäs on auto ja 2 matkustajaa.

Kapellskär opas

Kapellskär on satamakaupunki noin 90 km Tukholmasta pohjoiseen.

Kaupunki sijaitsee Itämeren rannikolla, ja sitä palvelee säännöllinen matkustajalauttayhteys Maarianhaminaan, Naantaliin ja Paldiskiin. Kapellskär on Tukholman alueen pohjoisin satama, ja se on yksi Ruotsin suurimmista ro-ro satamia ja tärkeä sekä matkustajille että rahdille. Satamaan on hyvin lyhyt lähestymisreitti joten se on erittäin houkutteleva nopeisiin purjehduksiin ja Suomeen, Viroon ja Ahvenanmaalle. Lähtöselvitys suljetaan 1 tunti ennen lähtöä.

Kaupunki on Norrtäljen kunnassa, joka on kunta Tukholman läänissä Itä-Ruotsissa. Se on suurin ja pohjoisin Tukholman lääni ja se luotiin vuonna 1971 yhdistämällä useita entisiä kuntia. Monet rakennukset Norrtäljen kunnassa ovat kesämökkejä, joissa asutaan vain kesäisin. Tämä johtuu sen maantieteellisestä sijainnista Tukholman saaristossa, mikä tekee siitä suositun kaupunkilaisten ja turistien keskuudessa.

Långnäs opas

Långnäs on kaupunki ja satama Ahvenanmaalla Suomessa. Kaupunki sijaitsee itäisellä puolella Lumperlandia. 1960-luvun alussa Silja Line rakennutti arkkitehti Bengt Lundstenin suunnitteleman lauttaterminaalin Långnäsin. Terminaali oli käytössä vuosina 1965-1975 ja sitten se suljettiin ja purettiin vuonna 1993. Uusi terminaali rakennettiin vuonna 1999 ja sinne mahtuu suuret risteilyalukset Tukholma-Turku reitillä. Sitä käytetään vaihtoehtoisena satamana Maarianhaminan sataman sijasta vähämatkustajaliikenteeseen ja Ahvenanmaalla. Lumparlandin kirkko, joka on omistettu St. Andrewille, on vanhin säilynyt puukirkko alueella ja se juontaa juurensa 1720-luvulle.

Långnäsin satamasta voi ottaa lautan Tukholmaan ja Turkuun. Lähtöselvitys automatkustajille Tukholmaan avataan 30 minuuttia ennen lähtöä ja Turkuun 1 tunti ennen lähtöä.