Långnäs satamaan Turku lautta

Ahvenanmaa ja Suomi yhdistyvät reitillä Långnäs Turku, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Tallink Silja reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 4 tuntia 5 minuuttia samalla kun Viking Line reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 h 15 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 14 ylitystä viikko reitillä Långnäs Turku kohteiden Ahvenanmaa ja Suomi välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Reitti- ja satamatiedot

Långnäs satamaan Turku lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ahvenanmaa - Suomi lautat sivullamme.

Långnäs - Turku lauttaoperaattorit

  • Tallink Silja
    • 7 lähtöä viikoittain 4 h 5 min
    • Etsi hinta
  • Viking Line
    • 7 lähtöä viikoittain 4 h 15 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Långnäs Turku hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Långnäs Turku on auto ja 2 matkustajaa.

Långnäs opas

Långnäs on kaupunki ja satama Ahvenanmaalla Suomessa. Kaupunki sijaitsee itäisellä puolella Lumperlandia. Lumparlandin kirkko, joka on omistettu St. Andrewille, on vanhin säilynyt puukirkko alueella ja se juontaa juurensa 1720-luvulle. 1960-luvun alussa Silja Line rakennutti arkkitehti Bengt Lundstenin suunnitteleman lauttaterminaalin Långnäsin. Terminaali oli käytössä vuosina 1965-1975 ja sitten se suljettiin ja purettiin vuonna 1993. Uusi terminaali rakennettiin vuonna 1999 ja sinne mahtuu suuret risteilyalukset Tukholma-Turku reitillä. Sitä käytetään vaihtoehtoisena satamana Maarianhaminan sataman sijasta vähämatkustajaliikenteeseen ja Ahvenanmaalla.

Långnäsin satamasta voi ottaa lautan Tukholmaan ja Turkuun. Lähtöselvitys automatkustajille Tukholmaan avataan 30 minuuttia ennen lähtöä ja Turkuun 1 tunti ennen lähtöä.

Turku opas

Turku on Suomen vanhin kaupunki ja oli oikeastaan kerran Suomen pääkaupunki, vaikka se on nyt maan viidenneksi suurin kaupunki. Vaikka hyvin harvat keskiaikaiset nähtävyydet pysyvät Turussa, kaupungin on onnistunut säilyttämään vahva historiallinen luonne ja eri arkeologiset näyttelyt löytyvät sen museoista. Turku on kesäkuukausina erityisen vilkas ja se on hyvä aika käydä kaupungissa, kun väkijoukkoilla on taipumus luonnollisesti kokoontua Aurajoen varrelle, monet veneet ovat ankkurissa aivan kaupungin sydämessä, ja vilkas satama edessä. Kauppatorilla on myös vilkas toiminta Turussa ja se on tärkeä osa paikallista matkailua ja seurustelua. Harvat nähtävyyksistä ovat vaikuttavampia katseenvangitsija kuin Turun linna itse, jossa on vähintään kaksi tyrmää. Se on 1200-luvun loppupuolelta. Yhtä kuuluisa on Turun tuomiokirkko, joka on Suomen merkittävimpien kirkkone joukossa ja sisältää monia mielenkiintoisia kappeleita.