Varaa lautta satamaan Göteborg

Lauttasatamaa Göteborg, Ruotsi palvelee usea lauttareitti, jotka vievät Kiel & Frederikshavn. Jopa 42 lähtöä viikoittain, Göteborg satama yhdistää kohteen Ruotsi kohteisiin Saksa & Tanska.

Matka-ajat vaihtelevat siten, että nopein matka kestää 3 tuntia 15 minuuttia reitillä Frederikshavn ja pisin 14 tuntia 30 minuuttia reitillä Kiel.

Vaikka tältä sivula löytyy nopea tiivistelmä matka-ajoista, suosittelemme tarkistamaan reaaliaikaiset ajat ja hinnat Göteborg hintahaullamme.

Göteborg -satamakartta

Click for map

Göteborg lauttavaihtoehdot

Göteborg lauttapalvelut

 • Stena Line
  • 7 lähtöä viikoittain 14 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Stena Line
  • 5 lähtöä päivittäin 3 h 15 min
  • Etsi hinta

Göteborg opas

Göteborgin kaupunki sijaitsee Ruotsin länsirannikolla Länsi-Göötanmaan läänissä. Kaupunkia verrataan usein San Franciscoon, koska silläkin on pitkä ja menestyksekäs kaupan ja teollisuuden historia. Joidenkin pohjoismaiden menestyneimpien yritysten, kuten Volvon, SKF:n, ESABin ja Hasselbladin juuret ja päämajat löytyvätkim Göteborgista. Merkittävä osa Ruotsin viennistä ja tuonnista kulkee Göteborgin sataman kautta. 1600-luvun alussa kuningas Kustaa II Aadolf perusti Göteborgin läntisen kaupan toivossa vastaamaan tanskalaisten korkeisiin tullimaksuihin maiden välisellä kapealla salmella. Kalvinistina ja liikemiehenä Kustaa ihaili hollantilaisia kauppiaita ja kutsui heitä Göteborgiin asumaan ja kauppaa tekemään. Osissa Göteborgia onkin hollantilainen tunnelma juuri heidän vaikutuksensa ansiosta.

Näin pääset Göteborg lauttasatamaan

 • Autolla

  Danmarksterminalen sijaitsee noin 4 km ja Tysklandsterminalen noin 6 km kaupungin keskustasta. Göteborg on Varbergin och Strömstadin välissä E6 tiellä. Varberg on 75 km ja Strömstad 164 km Göteborgista.

 • Junalla

  Danmarksterminalen on noin 2.5 km ja Tysklandsterminalen noin 6 km Göteborgin rautatieasemalta, jolle on useita lähtöjä päivässä monista Euroopan pääkaupungeista. Ota raitiovaunu nro. 3, 9 tai 11 Danmarksterminaleniin ja jää pois pysäkillä 'Masthuggstorget'. Tysklandsterminaleniin ota raitiovaunu nro. 3 ja 9 ja jää pois pysäkillä 'Chapmans Torg'.

 • Bussilla

  Linja-autoasema on rautatieaseman vieressä. Asemalta on päivittäin busseja useisiin kohteisiin Ruotsissa. Muutamat bussit liikennöivät Danmarksterminalenin lähistölle, mutta Tysklandsterminaleniin ei ole suoria busseja.

 • Osoite

  Danmarksterminalen
  Andréegatan 9, 405 19 Göteborg, Sverige

  Tysklandsterminalen
  Elof Lindälvs Gata, 414 55 Göteborg, Sverige

 • Göteborg majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Göteborg lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Göteborg majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!