Liepaja satamaan Travemünde lautta

Latvia ja Saksa yhdistyvät reitillä Liepaja Travemünde. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 5 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 27 tuntia.

Liepaja Travemünde matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Liepaja satamaan Travemünde lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Latvia - Saksa lautat sivullamme.

Liepaja - Travemünde lauttaoperaattorit

 • Stena Line
  • 5 lähtöä viikoittain 27 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Liepaja Travemünde hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Liepaja Travemünde on auto ja 2 matkustajaa.

Liepaja Travemünde lautta arvostelut

 • "Lautta Liepajasta Travemundeen"

  Kaikki sujui ongelmitta. Ainoa asia oli se, että edellisellä kerralla matkan hintaan kuului makuupaikka, nyt ei. Hinta oli kuitenkin suurin piirtein sama. Varausta tehdessäni luin: "Tällä matkalla hyttipaikka on pakollinen", tai jotain vastaavaa. Koetin kyllä pistää varaukseen haluavani hyttipaikan, mutta tein ilmeisesti jonkin virheen. Jouduin ostamaan hyttipaikan laivalla.

  'Altti' matkusti Liepaja Travemünde operaattorilla Stena Line

  Lue lisää Näytä vähemmän

Liepaja opas

Liepaja on kaupunki Itämeren rannikolla Latviassa. Kaupunki on tunnettu Latviassa "kaupunkina, jossa tuuli syntyy" luultavasti koska kaupungissa puhkuu jatkuva merituuli. Liepaja on noin 10 km päässä Riiasta, 110 km päässä Klaipedasta, 115 km päässä Ventspilsistä ja 100 km päässä Saldusista. Liepajassa on myös rikas kulttuurin, taiteen ja urheilun perinne. Kesäisin Liepaja on yleensä täynnä erilaisia tapahtumia ja festivaaleja - alkaen "Summer Sound" beach partysta nopeuden festivaaliin "Rally Kuurinmaan", jossa kymmeniä tuhansia kävijöitä kokoontuvat kaupunkiin. Talvikuukausina Liepajan vilkas kulttuurielämä ei lopu, vaan tarjolla on monia näyttelyitä, konsertteja ja muuta luovaa toimintaa. Taiteen tosi helmet ovat kansainvälisesti tunnustet esitykset Liepaja Theatre ja Liepajan sinfoniaorkesteri.

Kaupungin satamasat voidaan ottaa lautta Travemündeen.

Travemünde opas

Saksan kaupunki Lyypekki on erityisen viehättävä kaupunki ja kuuluisa monista goottisista rakennuksistaa ja myös sen maukkaasta marsipaanista. Se on ehkä tunnetuin sen ikosesta 1400-luvun Holstentorin yhdyskäytävästä, joka näyttää kuin sadusta tulleelta, erillisillä lieriömäisillä torneillaan. Holstentorin takana, kaupungin keskiaikainen charmi odottaa kävijöitä, he löytävät monia historiallisia rakennuksia, niin paljon, että itse asiassa Lyypekki on listattu Unescon maailmanperintökohteeksi 1980-luvun puolivälissä. Suuri osa Lyypekin parhaista kiertoajeluista sijoittuu Vanhankaupungin alueelle, joka tunnetaan yksinkertaisesti nimellä "Altstadt". Osaa kaupunkia ympäröi Trave-joki, ja on vain lyhyen kävelymatkan päässä sekä rautatieasemalta (Hauptbahnhof) että linja-autoasemalta. Lähellä valtava lauttasatama sijaitsee Itämeren vieressä Travemünden esikaupunkialueella josta löydät myös useita miellyttäviä hiekkaisia rantoja ja todellista tuntumaa merenrantamatkailuun. Lyypekin ympärillä ja sen monilta torilta löydät erilaisia historiallisia nähtävyyksiä ja merkittäviä maamerkkejä. Erityisen kiinnostava on 1200-luvun kaupungintalo (Rathaus), kaunis 1100-luvun Dom (Lyypekin tuomiokirkko), upea mahtavan arkkitehtuurin Rantzau Castle (Schloss Rantzau), ja Heiligen Geist sairaala, vanhin sairaala Saksassa, vuodelta 1227.