Livorno satamaan Bastia lautta

Italia ja Korsika yhdistyvät reitillä Livorno Bastia, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Corsica Sardinia Ferries reitti kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 4 tuntia 5 minuuttia samalla kun Moby Lines reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 h 15 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 35 ylitystä viikko reitillä Livorno Bastia kohteiden Italia ja Korsika välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Reitti- ja satamatiedot

Livorno satamaan Bastia lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Korsika lautat sivullamme.

Livorno - Bastia lauttaoperaattorit

 • Corsica Sardinia Ferries
  • 3 lähtöä päivittäin 4 h 5 min
  • Etsi hinta
 • Moby Lines
  • 14 lähtöä viikoittain 4 h 15 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Livorno Bastia hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Livorno Bastia on auto ja 2 matkustajaa.

Livorno Bastia lautta arvostelut

 • "Neljän tunnin lepo"

  Pidin takakannesta jossa oli uima-allas, auringonottotuoleja ja baari - siellä tunnet olevasi lomalla.

  'Mariusz' matkusti Livorno Bastia operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Mega Express Two

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Korsikalle"

  Erinomainen ajoitus. Lähtö ja saapuminen ajoissa. Siisti ja hiljainen, iso tila laivan keskiosassa jossa voit lukea ja surffailla. Suuren kysynnän vuoksi Internet-yhteyttä pitäisi parantaa jos vain teknisesti mahdollista. Vessatilat pitää siivota ja niitä pitää ylläpitää säännöllisemmin.

  'Aleksandar' matkusti Livorno Bastia operaattorilla Moby Lines

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tehokas ja kustannustehokas"

  Lautta hoiti hommansa tehokkaasti, eli kuljetti minut ja kolme muuta Livornosta Bastiaan. Laiva lähti ajoissa ja lastaus ja purku tapahtuivat nopeasti ja helpsoti. Ruoka oli hyvänlaatuista mutta munat ja pekoni olisivat voineet olla hieman lämpimämpiä (huono ajoitus?). Kokonaisuudessaan suosittelisin tätä ylitystä, etenkin jos matkustat auton kanssa.

  'James Gunstone' matkusti Livorno Bastia operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Corsica Marina

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Livorno ja Bastia Corsica Sardinia Ferriesillä"

  Matkani - Juna Roomasta Livornoon jossa yövyin ja aamulautta klo 08:00 Livornosta Bastiaan Corsica Sardinia Ferriesillä. Corsica Sardinia Ferries oli fantastinen kokemus, se oli todellakin kaiken rahan arvoinen, ruoka oli erinomaista ja henkilökunta todella avulias. Pientä maksua vastaan pääsimme aikaisemmalle lautalle paluumatkalla. Sen hytit olivat todella tilavat, kokonaisuudessaan olen ylitsevuotavan hämmentynyt koko kokemuksesta enkä malta odottaa että pääsen matkustamaan Corsica Sardinia Ferriesillä uudelleen. Kiitos koko Corsica Sardinia Ferriesin tiimille! -Daniel

  'Daniel' matkusti Livorno Bastia operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Sardinia Regina

  Lue lisää Näytä vähemmän

Livorno opas

Livorno on kaupunki ja satama, joka sijaitsee Ligurian merellä Toscanan länsirannikolla Italiassa. New Venice kaupunginosa on säilyttänyt paljon alkuperäisestä kaduista ja arkkitehtuurista, kuten siltoja, kapeita kujia, aateliston taloja ja kanavaverkostosta mitä käytettiin yhteytenä sataman ja varastojen välillä. Kaupungissa on monia neo-klassisia rakennuksia, puistoja, museoita ja kulttuuri-instituutiota. Museo Mascagnano sisältää muistoesineitä, asiakirjoja ja oopperoita säveltäjä Pietro Mascagnilta, joka asui kaupungissa. Joka vuosi hänen oopperaansa soitetaan, perinteisesti lyyrisellä musiikkikaudella, jonka järjestää Traditional Theatre of Livorno.

Livorno on kolmanneksi suurin satama Italian länsirannikolla ja se tarjoaa monia palveluja, rahtiliikenteestä matkustajaliikenteeseen. Satamassa on modernit mukavuudet, kuten pyörätuolin luiskat ja wc: t ja suihkutilat matkailijoille. Siellä on myös baareja, ravintoloita, matkustajan tietopalvelukioskeja, konferenssikeskus, pankkeja ja muita palveluja. Satamasta on lauttayhteydet Bastiaan, Olbiaan, Golfo Aranciin, Cagliariin ja Tunisiaan.

Bastia opas

Bastia on Korsikan toiseksi suurin kaupunki joka sijaitsee Korsikan itärannikolla, päin Italiaa ja maisemanaan Toscanan saaristo. Pohjoisessa, jonne pääsee autolla tai bussilla, on Le Cap Corse, villi niemimaa mikä on nastoitettu Genovalaisilla torneilla ja valtava luonnonsuojelualue, joksta on tullut vaeltajien paratiisi. Kuten monen Korsikan kaupunkien historia, Bastian alkaa Genovalaisten vallasta saarella 1300–luvulla, vaikka myöhemmät vuosisadat ovat myös jättäneet jälkensä - erityisesti barokin aikakausi 1800–luku. Vanha satama (Vieux Port) etelä-kaupungissa on hyvä paikka kävellä ympäriinsä nähden uupuneet rakennukset (jotka tuovat mieleen Venetsiaa) kalastusalusten ja huvialusten ympärillä. Satamasta lähtee Romieun puutarhat jotka saavuttavat linnoituksen sataman yläpuolella, joka on alkuperäinen genovalainen kaupunki, joka on suojattu puolustavilla seinillä jotka lisättyyn 1400–luvulla, kuten Porte Louis XVI, jonka kautta linnoitukseen saavutaan.

Bastian lauttasatamasta pääsee Ranskaan (Marseille, Nizza ja Toulon) ja Italiaan (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona, Portoferraio).