Livorno satamaan Olbia lautta

Italia ja Sardinia yhdistyvät reitillä Livorno Olbia, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Moby Lines reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 6 tuntia 30 minuuttia samalla kun Grimaldi Lines reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 8 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 28 ylitystä viikko reitillä Livorno Olbia kohteiden Italia ja Sardinia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Reitti- ja satamatiedot

Livorno satamaan Olbia lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Sardinia lautat sivullamme.

Livorno - Olbia lauttaoperaattorit

 • Moby Lines
  • 14 lähtöä viikoittain 6 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Grimaldi Lines
  • 14 lähtöä viikoittain 8 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Livorno Olbia hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Livorno Olbia on auto ja 2 matkustajaa.

Livorno Olbia lautta arvostelut

 • "Oikein hyvä"

  Olin iloisesti yllättynyt, matkustan heillä uudelleen!

  'Olgica ' matkusti Livorno Olbia operaattorilla Moby Lines aluksella Moby Otta

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erinomainen tapa päästä Sardiniaan"

  Laiva ja palvelut olivat todella hyviä. Suosittelisin Mobylla matkustamista.

  'Andrej' matkusti Livorno Olbia operaattorilla Moby Lines aluksella Moby Aki

  Lue lisää Näytä vähemmän

Livorno opas

Livorno on kaupunki ja satama, joka sijaitsee Ligurian merellä Toscanan länsirannikolla Italiassa. New Venice kaupunginosa on säilyttänyt paljon alkuperäisestä kaduista ja arkkitehtuurista, kuten siltoja, kapeita kujia, aateliston taloja ja kanavaverkostosta mitä käytettiin yhteytenä sataman ja varastojen välillä. Kaupungissa on monia neo-klassisia rakennuksia, puistoja, museoita ja kulttuuri-instituutiota. Museo Mascagnano sisältää muistoesineitä, asiakirjoja ja oopperoita säveltäjä Pietro Mascagnilta, joka asui kaupungissa. Joka vuosi hänen oopperaansa soitetaan, perinteisesti lyyrisellä musiikkikaudella, jonka järjestää Traditional Theatre of Livorno.

Livorno on kolmanneksi suurin satama Italian länsirannikolla ja se tarjoaa monia palveluja, rahtiliikenteestä matkustajaliikenteeseen. Satamassa on modernit mukavuudet, kuten pyörätuolin luiskat ja wc: t ja suihkutilat matkailijoille. Siellä on myös baareja, ravintoloita, matkustajan tietopalvelukioskeja, konferenssikeskus, pankkeja ja muita palveluja. Satamasta on lauttayhteydet Bastiaan, Olbiaan, Golfo Aranciin, Cagliariin ja Tunisiaan.

Olbia opas

Italian kaupunki Olbia ei ole ehkä niin houkutteleva kuin Alghero tai Cagliari, mutta on kuitenkin suosittu kohde. Sillä on oma lentokenttä ja se vastaanottaa lauttoja mantereelta, joka toimii porttina Smaragdirannikolle ja tilojen ja palvelujen tarjoamisesta matkailijoille. Olbian vanhassa osassa on roomalainen kylpylä, vaikuttava graniittikirkko ja muita historiallisia muistomerkkejä, sekä monia baareja ja ravintoloita. Kaupungin tärkein nähtävyys on keskiaikainen Pisan-romaaninen kirkko, joka on hakattu Galluran graniittiin. Apsisissa on kaksi 1200-luvun freskoa, joista toinen kuvaa Simpliciota, Olbian pyhimystä. Festa di San Simpliciuksen on Olbian suurin festivaali, mitä vietetään kolmen päivän ajan toukokuun puolivälissä.

Olbian satamasta pääsee kaupunkiin pitkää pengertietä. Autolautat yhdistävät Olbian manner-Italian kohteisiin, kuten Genovaan ja Civitavecchiaan, Rooman lähelle. ASPO bussi numero 9 yhdistää sataman kaupungin kanssa. Muita kohteita on Golfo Arzachena, satama pohjoiseen Olbiasta.