Maarianhamina satamaan Tukholma lautta

Ahvenanmaa ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Maarianhamina Tukholma, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Tallink Silja reitti kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 5 tuntia 30 minuuttia samalla kun Viking Line reitti kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 5 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 42 ylitystä viikko reitillä Maarianhamina Tukholma kohteiden Ahvenanmaa ja Ruotsi välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Maarianhamina satamaan Tukholma lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ahvenanmaa - Ruotsi lautat sivullamme.

Maarianhamina - Tukholma lauttaoperaattorit

 • Tallink Silja
  • 3 lähtöä päivittäin 5 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Viking Line
  • 3 lähtöä päivittäin 5 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Maarianhamina Tukholma hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Maarianhamina Tukholma on auto ja 2 matkustajaa.

Maarianhamina Tukholma lautta arvostelut

 • "Maarianhaminasta Tukholmaan"

  Tämä on mahtava tapa matkustaa; mukava ja suhteellisen edullinen

  'David' matkusti Maarianhamina Tukholma operaattorilla Tallink Silja aluksella Silja Symphony

  Lue lisää Näytä vähemmän

Maarianhamina opas

Maarianhamina on Ahvenanmaan pääkaupunki. Saari on autonominen alue Suomen suvereniteettissa. Kuten koko Ahvenanmaa, Mariehamn on yksikielisesti ruotsinkielinen ja noin 88% asukkaista puhuu sitä äidinkielenään. Suurin osa kaupungin kaupoista ja monet ravintolat ja kahvilat sijaitsevat Torggatanin kävelykadulla Maarianhaminan keskustassa. Aukiolla on vallanpaikka, SjälvstyrelsegArden, joka käsittää Ahvenanmaan parlamentin ja lääninhallituksen, kaupungintalon ja hallituksen rakennuksen. Raatihuoneen rinteessä on patsas Tsarinna Maria Aleksandrovnasta, joka antoi nimensä äskettäin perustettuun kaupungille vuonna 1861. Maarianhaminan useita rakennuksia on suunnitellut suomalainen arkkitehti Lars Sonck, joka muutti Ahvenanmaalle lapsena. Hänen rakennuksia ovat Maarianhaminan kirkko (1927), päärakennus Åland Maritime College (1927) ja kaupungintalo (1939). Hilda Hongell suunnitteli myös useita rakennuksia, vaikka vain harvat ovat enää pystyssä.

Maarianhamina sijaitsee niemimaalla ja siellä on kaksi satamaa, joista toinen on itärannalla ja toinen länsirannalla. Molemmat satamat pysyvät sulana lähes koko vuoden ja kummassakaan ei ole vuorovettä. Länsisatama on kansainvälinen satama, josta on päivittäisiä palveluja Ruotsiin, Viroon ja manner-Suomeen. Itäsatamassa on yksi Skandinavian suurimmista venesatamista.

Tukholma opas

Saarisarjasta koostuva Tukholma sijaitsee Ruotsin itärannikolla. Se on Ruotsin pääkaupunki ja on edelleen yksi maailman kauneimmista ja houkuttelevimmista kaupungeista. Se on koti monille postikorttikuville ja loputtomille terrakotan sävyisille rakennuksille. Tukholman taivaanranta säkenöi Lake Mälaren vesillä ja kesäisin taivas on rikkaan sininen, kun taas talvella kaupunki on katettu lumella ja hajanaisilla valoilla. Tukholma on tullut erittäin moderni kaupunki ja tunnettu huippuluokan mallesta, muodista ja poikkeuksellisesta yöelämästä, vaikka kaupunki on onnistunut säilyttämään sen juuret Vanhankaupungin alueella,Gamla Stanissa, jossa voit melko helposti uppoutua historiaan. Tämä labyrintti mutkaisia mukulakivikatuja on Stortorgetin (Big Square) ympärillä, kun taas etelään pidemmällä saarella Södermalm tarjoaa selvän boheemin tunnun, monia taidegallerioita ja historiallisia asuntoja.

Kaupungin satamasta lautat lähtevät kohteisiin Suomessa, Venäjällä ja Baltian maissa.