Mahon satamaan Palma lautta

Menorca ja Mallorca yhdistyvät reitillä Mahon Palma. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Trasmediterranea. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia 30 minuuttia.

Mahon Palma matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Reitti- ja satamatiedot

Mahon satamaan Palma lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Menorca - Mallorca lautat sivullamme.

Mahon - Palma lauttaoperaattorit

  • Trasmediterranea
    • 2 lähtöä viikoittain 5 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Mahon Palma hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Mahon Palma on auto ja 2 matkustajaa.

Mahon opas

Mahon on Menorcan pääkaupunki. Se on osa Espanjan saaria Baleaareja. Kaupunki sijaitsee saaren itärannikolla ja on myös saaren tärkein satama, joka on muodostunut maailman toiseksi syvimpään luonnolliseen satamaan, ja ulottuu 7 kilometriä sisämaahan. Historiallinen kaupunki tarjoaa kävijöille kauniin sekoituksen vanhaa ja uutta arkkitehtuuria. Kaupungilla on ainutlaatuinen kaksinaisuus koska sekä kaupunki, jossa on runsaasti Menorcan ja Espanjan historiaa on näkyvillä, sekä sen rakennukset ja museot sekä vaikuttava ja kukoistava luonnon satama. Mahonin keskus on Placa de S'Esplanada. Se on paras paikka paikallisten ihmisten tarkkailuun yhdessä kahviloista, jotka ympäröivät Placaa. Poistu Placalta vasemman kulman kautta Carrer d'Isabel II:een, josta on upeat näkymät satamaan. Kävelkää tyylikkäiden Georgialaisten talojen ohi tieen päätyyn, missä on Museu de Menorca, saaren suurin museo, joka kattaa saaren arkeologisen menneisyyden kokoelmalla taidetta.

Mahonin lauttasatamasta on purjehduksia ympäri vuoden Barcelonaan ja Valenciaan Espanjan mantereelle. Voit myös ottaa lautan Palmaan ja Alcudiaan, Mallorcaan ja Ibizalle. Lautat liikennöivät myös Ciutadellaan kesäkuukausina.

Palma opas

Palma on Mallorcan pääkaupunki, ja siellä on enemmän historiallisia nähtävyyksiä kuin muissa Baleaarien kaupungeisssa. Palman asukasluku on noin 300 000, ja monet historian tärkeät johtajat ovat jättäneet jälkensä kaupunkiin mahtavilla ja vaikuttavilla rakennuksilla, kuten ihanan yksityiskohtaisella Le Seun katedraalilla. Mielenkiintoisia kapeita, puhtaita katuja ja hiljaisia pihoja on sataman edessä, sekä monia kunnostettuja historiallisia rakennuksia, ja on aina nautinnollista kävellä ympäri rauhallisesti ympäri kaupunkia. Puiden reunustama Passeig d'es Born on laaja avenue ja on kaupungin pääkadulla. Tämä on yksi kauneimmista Palman osista ja Passeig d'es Born muodostaa akselin, jossa on monia kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Monumentaalinen Mallorcan muuri rakennettiin keskiaikaiseb muurin paikalle jotta vahva puolustus voisi suojella saareta hyökkääjiltä. Palman vaikuttavaan muuriin kuuluu suosittu kävelytie, josta on näkymät katedraalille ja vanhaan kaupunkiin jotka ovat tutustumisen arvoisia.

Satamasta lähtee lauttoja Ibizaan, Mahoniin, Barcelonaan, Valenciaan ja Deniaan.