Malmö satamaan Travemünde lautta

Ruotsi ja Saksa yhdistyvät reitillä Malmö Travemünde. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Finnlines. Reittiä kuljetaan jopa 19 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 8 tuntia 45 minuuttia.

Malmö Travemünde matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Malmö satamaan Travemünde lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Saksa lautat sivullamme.

Malmö - Travemünde lauttaoperaattorit

  • Finnlines
    • 19 lähtöä viikoittain 8 h 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Malmö Travemünde hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Malmö Travemünde on auto ja 2 matkustajaa.

Malmö opas

Malmö on kaupunki Ruotsissa ja Skånen läänin pääkaupunki. Malmö on muuttunut Juutinrauman sillan rakentamisen, kahden raiteen rautatien ja valtatiesillan Juutinrauman salmella Scanian (etelä-Ruotsi) ja Tanskan välillä jälkeen. Kaupunki, joka kamppaili on hyötynyt arkkitehtuurisesta kehityksestä, joka on houkutellut uusia biotekniikan ja tietotekniikan yrityksiä kaupunkiin. Kaikkien laajennusten jälkeen, mitä kaupunki on kokenut, Malmö on pieni, ystävällinen kaupunki missä on valikoima kulttuurikohteita, kuten uusi Moderna Museet Malmö. Siellä on monia ravintoloita ja bistroja ja hyviä kahviloita. Jos haluat käydä Malmön taidemuseossa, kaupunginmuseossa, Museum of Natural Historyssa ja Science and Maritime House Museumissa yhdessä päivässä, olet onnekas. Ne kaikki sijaitsevat Malmöhusin Linnan yhteydessä.

Muita käymisen arvoisia museoita Malmössä on Moderna Museet Malmö, joka sijaitsee käyttämättömän voimalaitoksen vieressä, ja esittelee näkyvästi nykyajan kansainvälisiä taideteoksia. Malmön taidehalli puolestaan on tunnettu sen funktiosta ja estetiikasta sekä tilankäytöstä ja valosta sen galleriassa.

Lautat Malmön satamasta lähtevät Saksan Travemündeen.

Travemünde opas

Saksan kaupunki Lyypekki on erityisen viehättävä kaupunki ja kuuluisa monista goottisista rakennuksistaa ja myös sen maukkaasta marsipaanista. Se on ehkä tunnetuin sen ikosesta 1400-luvun Holstentorin yhdyskäytävästä, joka näyttää kuin sadusta tulleelta, erillisillä lieriömäisillä torneillaan. Holstentorin takana, kaupungin keskiaikainen charmi odottaa kävijöitä, he löytävät monia historiallisia rakennuksia, niin paljon, että itse asiassa Lyypekki on listattu Unescon maailmanperintökohteeksi 1980-luvun puolivälissä. Suuri osa Lyypekin parhaista kiertoajeluista sijoittuu Vanhankaupungin alueelle, joka tunnetaan yksinkertaisesti nimellä "Altstadt". Osaa kaupunkia ympäröi Trave-joki, ja on vain lyhyen kävelymatkan päässä sekä rautatieasemalta (Hauptbahnhof) että linja-autoasemalta. Lähellä valtava lauttasatama sijaitsee Itämeren vieressä Travemünden esikaupunkialueella josta löydät myös useita miellyttäviä hiekkaisia rantoja ja todellista tuntumaa merenrantamatkailuun. Lyypekin ympärillä ja sen monilta torilta löydät erilaisia historiallisia nähtävyyksiä ja merkittäviä maamerkkejä. Erityisen kiinnostava on 1200-luvun kaupungintalo (Rathaus), kaunis 1100-luvun Dom (Lyypekin tuomiokirkko), upea mahtavan arkkitehtuurin Rantzau Castle (Schloss Rantzau), ja Heiligen Geist sairaala, vanhin sairaala Saksassa, vuodelta 1227.