moby_lines_moby_love

Moby Love

Moby Lines operoi satamien Piombino Portoferraio välillä

Moby Love on yksi Moby Linen laivaston pienempiä lauttoja ja suunniteltu tätä lyhyttä ylitystä varten. Laivalla löydät erilaisia palveluita, kuten baarin, pizzapaikan, snackbaarin, myymälän, lepotuoleja, lasten leikkipaikan, videopelejä ja aurinkoterassin, jossa on ulkobaari.

Hytit / Lepotuolit

Moby Love sisältää varattuja istuinpaikkoja.

Ravintolat

Moby Love sisältää baarin, pizzapaikan, joka tarjoaa aitoa italialaista pizzaa ja snackbaarin, jossa voit syödä nopean välipalan. Voit myös nauttia drinkin ulkona auringossa aurinkoterassilla olevassa Lido baarissa.

Muut palvelut

Ota aurinkoa Moby Loven aurinkoterassilla kylmän juoman kanssa tai nauti kävelystä raikkaassa merituulessa.

Matkalla lasten kanssa

Moby Loven tavoitteena on pitää nuoret matkustajat viihtyneinä matkan aikana ja tarjoavat suuren ’Happy Moby’ lasten leikkipaikan. Siellä on myös videopelihuone vanhemmille lapsille.

Huomioi: Vaikka olemme huolehtineet, että Moby Love oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voi vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattorit pidättävät oikeuden liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Moby Love arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!