moby_lines_moby_vincent

Moby Vincent

Moby Lines operoi satamien Bastia Livorno välillä

Moby Vincentin risteilyalus on iso laiva, jossa on korkeatasoiset palvelut, kuten baari, kahvio, itsepalveluravintola, myymälä, videopelihuone, valikoima hyttejä, lepotuoleja, lasten leikkipaikka, aurinkoterassi ja paljon muuta!

Hytit / Lepotuolit

Laivalla on saatavilla valikoima kahden ja neljän hengen hyttejä, joko sisä- tai ulkohyttejä (merinäköala). Niille, jotka eivät halua varata hyttiä, on saatavilla myös istuinpaikkoja.

Ravintolat

Moby Vincentin laivalla on valikoima ruokapaikkoja, mukaan lukien itsepalveluravintola, joka tarjoaa valikoiman vasta valmistettuja herkullisia ruokia, tai jos haluat vain välipalan tai juoman niin suuntaa silloin kahvilaan.

Voit nauttia drinkin laivan baarissa tai jos haluat nauttia kylmästä drinkistä samalla kun täydennät rusketustasi, suuntaa silloin aurinkoterassin Lido baariin.

Ostokset

Moby Vincentin myymälässä myydään muun muassa vaatteita, lasten leluja, karttoja, lehtiä ja kirjoja.

Muut palvelut

Voit levätä ja ottaa aurinkoa tai nauttia raikkaasta merituulesta aurinkoterassilla.

Matkalla lasten kanssa

Jos matkustat lapsien kanssa, silloin matkustaminen Moby Linesin laivalla on matka mielikuvituksen maailmaan, ei vain Looney Tunes brändäyksen ja hahmojen vuoksi, joita löytyy kaikkialta laivalla. Moby Vincentillä on lapsille omistettu leikkipaikka sekä videopelihuone, joka on täynnä pelejä ja ne sopivat myös vanhemmille lapsille.

Liikuntarajoitteiset

Jos tarvitset apua matkan aikana, tulee siitä erityisesti ilmoittaa varausvaiheessa ja varmistaa, että saavut satamaan kahta tuntia ennen lähtöaikaa, jotta voitte käsitellä tarpeet henkilökunnan kanssa ja varmistaaksesi, että ajoneuvonne pysäköidään lyhyen matkan päähän kulkuteistä, ja että apua tarjotaan lähdön ja poistumisen aikana.

Huomioi: Vaikka olemme huolehtineet, että Moby Vincent oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voi vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattorit pidättävät oikeuden liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Moby Vincent arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!