Naantali satamaan Kapellskär lautta

Suomi ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Naantali Kapellskär. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Finnlines. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 8 tuntia 30 minuuttia.

Naantali Kapellskär matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Naantali satamaan Kapellskär lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Suomi - Ruotsi lautat sivullamme.

Naantali - Kapellskär lauttaoperaattorit

 • Finnlines
  • 14 lähtöä viikoittain 8 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Naantali Kapellskär hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Naantali Kapellskär on auto ja 2 matkustajaa.

Naantali Kapellskär lautta arvostelut

 • "Hyvin sujunut matka Naantali - Käpellskär - Naantali"

  Olin kokonaisuuteen oikein tyytyväinen. Se että ruokailu kuului lipun hintaan, on erinomainen idea. Ruoka oli maukasta ja ihan riittävän monipuolista erilaisia ihmisiä ajatellen. Hedelmiä olisin ehkä kaivannut tarjolle enemmän. Matkan ainoa miinuspuoli oli netistä tulostamassani aikataulussa. Netin ajat olivat vielä 12.-13.6. talviaikataulussa, eli kertoi rantautumisen olevan klo 5.15 vaikka todellisuudessa rantaan tultiin 6.15, mikä aiheutti meille ylimääräistä kiirettä.

  'Lilja' matkusti Naantali Kapellskär operaattorilla Finnlines

  Lue lisää Näytä vähemmän

Naantali opas

Naantalin kaupunki sijaitsee lounais-Suomessa ja se on yksi maan tärkeimmistä matkailukohteista. Kaupungin suosio turistien keskuudessa johtuu ehkä urbaanin kaupungin ja maaseudun jaossa ja kaupungin läheisyydessä Turkuun, alueen hallinnolliseen keskukseen sekä saaristoon. Kapeat kujat vanhassakaupungissa, presidentin kesämökki, kaunis kukkanäyttely Kultarannan puutarhassa ja historiallinen luostari ovat kaikki nähtävyyksiä, jotka tekevät Naantalista Suomen lomapääkaupungin. Toinen mielenkiintoinen nähtävyys kaupungissa on Kailon saarella sijaitseva Muumimaailma. Puisto perustuu Tove Janssonin kirjoittamiin kirjoihin, ja mustikanvärinen Muumitalo on puiston vetonaula. Naantalissa järjestetään myös kansainvälinen musiikkifestivaali joka on kesäkuussa, ja perinteinen Unikeko-päivän karnevaali heinäkuussa.

Autolautat kulkevat ympäri vuoden tarjoten palveluja jopa kolme kertaa päivässä Naantalin ja Ruotsin välillä. Lautat Ahvenanmaalle kulkevat kerran päivässä maanantaista perjantaihin.

Kapellskär opas

Kapellskär on ruotsalainen kaupunki Itämeren rannikolla, ja se sijaitsee noin 90 km Tukholmasta pohjoiseen. Kapellskär on ”Tukholman pohjoisin satama” ja on yksi suurimmista ro-ro-satamista Ruotsissa. Satamalla on tärkeä rooli matkustajille ja rahdille Suomesen, Norjaan, Venäjälle ja Baltiaan.

Kaupunki on Norrtäljen kunnassa, joka on kunta Tukholman läänissä Itä-Ruotsissa. Se on suurin ja pohjoisin Tukholman lääni ja se luotiin vuonna 1971 yhdistämällä useita entisiä kuntia. Monet rakennukset Norrtäljen kunnassa ovat kesämökkejä, joissa asutaan vain kesäisin. Tämä johtuu sen maantieteellisestä sijainnista Tukholman saaristossa, mikä tekee siitä suositun kaupunkilaisten ja turistien keskuudessa.

Satamaan on hyvin lyhyt lähestymisreitti joten se on erittäin houkutteleva nopeisiin purjehduksiin ja Suomeen, Viroon ja Ahvenanmaalle. Lautat kulkevat Maarianhaminaan, Naantaliin ja Paldiskiin. Lähtöselvitys suljetaan 1 tunti ennen lähtöä.