Nizza satamaan Ajaccio lautta

Ranska ja Korsika yhdistyvät reitillä Nizza Ajaccio. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Corsica Sardinia Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 6 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia 30 minuuttia.

Nizza Ajaccio matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Reitti- ja satamatiedot

Nizza satamaan Ajaccio lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Korsika lautat sivullamme.

Nizza - Ajaccio lauttaoperaattorit

 • Corsica Sardinia Ferries
  • 6 lähtöä viikoittain 5 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Nizza Ajaccio hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Nizza Ajaccio on auto ja 2 matkustajaa.

Nizza Ajaccio lautta arvostelut

 • "Kiva mutta liikaa suljettuja palveluja"

  Kiitos matkasta. Laiva oli kiva ja sää mahtava. Mutta matka kesti 6 tuntia eikä ravintolat olleet auki, saatavilla oli vain pientä purtavaa!! Laiva oli myös 30minuuttia myöhässä.

  'Päivi' matkusti Nizza Ajaccio operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Mega Express

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kokemuksia matkalta"

  Lautta ajoissa. Palvelut erinomaiset. Miehistö todella auttavainen ja selkeät ilmoitukset sekä englanniksi että ranskaksi.

  'James' matkusti Nizza Ajaccio operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Mega Express

  Lue lisää Näytä vähemmän

Nizza opas

Nizza on kaupunki joka sijaitsee Kaakkois-Ranskan rannikolla Välimerellä ja se on toiseksi suurin kaupunki Provence-Alpes-Côte d'Azur -alueella Marseillen jälkeen. Nizza on nauttinut viime vuosina, todellisesta taloudellisesta, kulttuurisesta, taiteellisesta ja arkkitehtuurisesta vallankumouksesta. Nizza on ollut suosittu matkailukohde jo vuosisatoja ja on ajomatkan päässä muista suosituista lomakohteista, kuten Cannesista, Antibesista ja Villefranche-sur-Meristä. Siellä on hyvä valikoima hotelleja sekä valikoima hostelleja ja ylellisisiä vaihtoehtoja, joista monet parhaat ovat Promenade des Anglaisilla. Nizzan huvilat eivät ole koskaan olleet yhtä suosittuja, ja parhaissa on näkymät Ranskan Rivieralle, kun taas toisista on näkymät ympäröiville kukkuloille ja viinitarhoille.

Sataman sijainti on keskellä kaupunkia ja se yhdistää Korsikan kohteet Nizzaan. Nizza on trendikäs turistikeskus, ja se tarjoaa ihanteellisen tukikohdan Ranskan Rivieran tutkimiseen. Tiloihin kahdessa lauttaterminaalissa kuuluu matkailutoimisto, ilmastoitu aula, pysäköintilaitos, puhelin, wc, suihku ja lastenhoitohuone. Satamasta voi ottaa lauttoja Korsikalle, Calviin, Bastiaan, Ajaccioon ja Ile Rousseen.

Ajaccio opas

Ajaccio on suurin kaupunki Korsikan saarella Ranskassa. Kaupunki sijaitsee Korsikan lounaisrannikolla noin 210 kilometriä kaakkoon Marseillesista. Kaupungin satama sijaitsee itään alkuperäisestä linnoituksesta, mäenalla kohdaten niemimaan joka suojaa satamaa. Kaupunki sijaitsee suojaisalla paikalla on metsäisten kukkuloiden juurella Ajacciolahden pohjoisrannalla. Ehkä kaupungin kuuluisin poika on Napoleon Bonaparte, joka syntyi vuonna 1769 Casa Buonapartessa joka on nyt avoinna yleisölle. Jokainen, sekä yksin matkustavat että romantiikkaa etsivät pariskunnat ja lapsiperheet, rakastaa vaellella ympäri keskustaa, joka on täynnä kahviloiden pörinää. Lisäksi siellä on suuri venesatama ja trendikäs Route des Sanguinaires alue, muutaman kilometrin päässä länteen.

Ajacciosta on tullut tärkeä pysähdyspaikka risteilyille ja on toiseksi vilkkain satama Ranskassa, Marseillesin jälkeen. Kaupungin satamasta on yhteys Marseilleen, Touloon ja Nizzaan Ranskan mantereelle lähes päivittäin. Myös satunnaisia linkkejä Italian mantereelle (Livorno) ja Sardinian sekä kausiliikenne Calviin ja Proprianoon. Kaksi suurta laivayhtiötä jotka operoivat näitä reittejä ovat SNCM ja Corsica Ferries.