Nizza satamaan Ile Rousse lautta

Ranska ja Korsika yhdistyvät reitillä Nizza Ile Rousse. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Corsica Sardinia Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 8 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 5 minuuttia.

Nizza Ile Rousse matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Nizza satamaan Ile Rousse lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Korsika lautat sivullamme.

Nizza - Ile Rousse lauttaoperaattorit

 • Corsica Sardinia Ferries
  • 8 lähtöä viikoittain 4 h 5 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Nizza Ile Rousse hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Nizza Ile Rousse on auto ja 2 matkustajaa.

Nizza Ile Rousse lautta arvostelut

 • "Hieno matka"

  Matja oli äärimmäisen mukava ja helppo. Varasimme hytin neljälle ja kotipesä laivalla teki matkasta vielä miellyttävämmän. Ainoa ongelma oli saada taksi matkan jälkeen. Ile Roussen eikä Nizzan sataman läheisyydessä ole taksiasemaa ja meidän piti kävellä kauas pienten lasten ja matkatavaroiden kanssa. Siitä huolimatta kaikki oli mahtavaa.

  'Lauren' matkusti Nizza Ile Rousse operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Corsica Victoria

  Lue lisää Näytä vähemmän

Nizza opas

Nizza on kaupunki joka sijaitsee Kaakkois-Ranskan rannikolla Välimerellä ja se on toiseksi suurin kaupunki Provence-Alpes-Côte d'Azur -alueella Marseillen jälkeen. Nizza on nauttinut viime vuosina, todellisesta taloudellisesta, kulttuurisesta, taiteellisesta ja arkkitehtuurisesta vallankumouksesta. Nizza on ollut suosittu matkailukohde jo vuosisatoja ja on ajomatkan päässä muista suosituista lomakohteista, kuten Cannesista, Antibesista ja Villefranche-sur-Meristä. Siellä on hyvä valikoima hotelleja sekä valikoima hostelleja ja ylellisisiä vaihtoehtoja, joista monet parhaat ovat Promenade des Anglaisilla. Nizzan huvilat eivät ole koskaan olleet yhtä suosittuja, ja parhaissa on näkymät Ranskan Rivieralle, kun taas toisista on näkymät ympäröiville kukkuloille ja viinitarhoille.

Sataman sijainti on keskellä kaupunkia ja se yhdistää Korsikan kohteet Nizzaan. Nizza on trendikäs turistikeskus, ja se tarjoaa ihanteellisen tukikohdan Ranskan Rivieran tutkimiseen. Tiloihin kahdessa lauttaterminaalissa kuuluu matkailutoimisto, ilmastoitu aula, pysäköintilaitos, puhelin, wc, suihku ja lastenhoitohuone. Satamasta voi ottaa lauttoja Korsikalle, Calviin, Bastiaan, Ajaccioon ja Ile Rousseen.

Ile Rousse opas

Kauniin Balagnen alueella Korsikan saaren luoteisosassa sijaitseva kaupunki L'Ile-Rousse upeine valkoisine hiekkarantioneen ja sen punaisine porfyyriluotoineen, jotka antavat Rivieratyylisille lomakeskukselle nimensä, on yksi alueen mukavimmista paikoista asua. Kaupunki ja sen lähiympäristössä on viehättäviä rannikoita ja rantoja, kauniita kukkuloita ja vuoria. Vanhassa kaupungissa kävijät voivat kuljeskella kaduilla jotka on nimetty Pascal Paolin, Napoleonin ja Louis Philippen mukaan. Ne sijaitsevat ympäri Place Paolin pääaukiota, jota varjostavat vanhat puut. Paras näkymä L'Ile-Roussessa löytyy matkalla pohjoiseen Ile de la Pietraa, kohti majakkaa. Auringonlaskua vasten kaupungin punaista graniittia on huikea, ja siellä on myös Genoesen vartiotorni.
L'Ile-Roussen lähellä on Monticello, tyylikäs kylä, jota ympäröi oliivipuut. Siellä on upeita pieniä katuja, sen vanhat rakennukset, mahtavia taloja, kirkkoja, arkeologisia kohteita. Kylässä on myös yksi kauneimmista näköaloista Korsikalla.