Nynäshamn satamaan Gdansk lautta

Ruotsi ja Puola yhdistyvät reitillä Nynäshamn Gdansk. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Polferries. Reittiä kuljetaan jopa 4 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 18 tuntia.

Nynäshamn Gdansk matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Nynäshamn satamaan Gdansk lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Puola lautat sivullamme.

Nynäshamn - Gdansk lauttaoperaattorit

  • Polferries
    • 4 lähtöä viikoittain 18 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Nynäshamn Gdansk hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Nynäshamn Gdansk on auto ja 2 matkustajaa.

Nynäshamn opas

Nynäshamn on kaupunki ja satama joka sijaitsee Tukholman läänissä Ruotsissa. Kaupunki on noin 60 km Tukholmasta etelään, ja on tunnettu siitä, että on yksi Ruotsin mantereen lähtöpaikoista lautoille Gotlantiin. Kaupunki on ruotsalaisten suosittu lomakohde kesäisin. Satamajuhlat pidetään joka kesä, samoin kuin paikalliset messut. Näiden tapahtumien aikana höyryjuna kulkee usein Tukholman ja Nynäshamnin väliä. Kesäkuukausien aikana satama on täynnä kaikenkokoisia veneitä, ja siellä pyörii sekä vierailijat että paikalliset. Kaupungissa on useita ravintoloita ja putiikkeja, jotka myyvät paljon paikallisesti valmistettuja tuotteita. Kaupunki on lähinnä moderni ja rakennukset melko tavallisia. Kirjasto ja yhden screenin elokuvateatteri sijaitsevat keskeisellä paikalla, ja kaupungissa on rajoitettu määrä kauppoja, jotka palvelevat pääasiassa paikallisia ihmisiä. 1920-luvun alussa Nynäshamnista tuli myös tunnettu kylpyläkaupunki, mutta useimmat kylpylät suljettiin ennen ensimmäisen maailmansodan loppua.

Satamasta voi ottaa lauttoja Gotlantiin ja Gdanskiin Puolaan.

Gdansk opas

Itämeren rannikolla sijaitseva Gdansk on Pommerin voivodikunnan pääkaupunki Puolassa. Yhdessä kahden muun kaupungin kanssa, Sopotin ja Gdynian, se muodostaa konurbaation joka tunnetaan Tricitynä. Tirictyn yhteenlaskettu väkiluku on 750 000 (Gdanskissa on 456 000 asukasta). Vaikka Gdynia toimii pääasiassa satamana ja Sopot lomakohteena, Gdansk on suosittu kävijöiden keskuudessa sen tuhatvuotisen historian ja vaikuttavan arkkitehtuurin vuoksi. Sen vanhakaupunki houkuttelee lähes yhtä paljon ihmisiä kuin Krakova tai Varsova. Aiemmin kaupunki oli laaja itsehallinto, joka yhdessä sen osallistumisen Hansaliittoon kanssa johti suureen vaurauteen. Sen kultaisena aikana, Gdanskin liikevaihto oli suurempi kuin Lontoon East India Companyn. Myöhemmät ajat Gdanskin historiassa olivat monimutkaisia ja joskus jopa dramaattisia. Tänäpäivänä tämä Puolan merenkulun pääkaupunki on tärkeä kulttuurinen ja akateeminen keskus. Talous kehittyy nopeasti, ja se on siirtymässä uusille alueille: perinteinen merenkulku ja meripihkan kauppaus on saanut rinnalleen petrokemian, elektroniset ja tietoliikenteen toimialat.

Lautat liikennöivät Gdanskin ja Nynäshamnin välillä. Matka-aika on noin 18 tuntia.