Nynäshamn satamaan Ventspils lautta

Ruotsi ja Latvia yhdistyvät reitillä Nynäshamn Ventspils. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 12 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 8 tuntia 30 minuuttia.

Nynäshamn Ventspils matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Nynäshamn satamaan Ventspils lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Latvia lautat sivullamme.

Nynäshamn - Ventspils lauttaoperaattorit

  • Stena Line
    • 12 lähtöä viikoittain 8 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Nynäshamn Ventspils hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Nynäshamn Ventspils on auto ja 2 matkustajaa.

Nynäshamn opas

Nynäshamn on kaupunki ja satama joka sijaitsee Tukholman läänissä Ruotsissa. Kaupunki on noin 60 km Tukholmasta etelään, ja on tunnettu siitä, että on yksi Ruotsin mantereen lähtöpaikoista lautoille Gotlantiin. Kaupunki on ruotsalaisten suosittu lomakohde kesäisin. Satamajuhlat pidetään joka kesä, samoin kuin paikalliset messut. Näiden tapahtumien aikana höyryjuna kulkee usein Tukholman ja Nynäshamnin väliä. Kesäkuukausien aikana satama on täynnä kaikenkokoisia veneitä, ja siellä pyörii sekä vierailijat että paikalliset. Kaupungissa on useita ravintoloita ja putiikkeja, jotka myyvät paljon paikallisesti valmistettuja tuotteita. Kaupunki on lähinnä moderni ja rakennukset melko tavallisia. Kirjasto ja yhden screenin elokuvateatteri sijaitsevat keskeisellä paikalla, ja kaupungissa on rajoitettu määrä kauppoja, jotka palvelevat pääasiassa paikallisia ihmisiä. 1920-luvun alussa Nynäshamnista tuli myös tunnettu kylpyläkaupunki, mutta useimmat kylpylät suljettiin ennen ensimmäisen maailmansodan loppua.

Satamasta voi ottaa lauttoja Gotlantiin ja Gdanskiin Puolaan.

Ventspils opas

Ventspils on kaupunki luoteis-Latvian historiallisella alueella Kuurinmaalla ja on 6. suurin kaupunki Latviassa. Se sijaitsee Venta-joen ja Itämeren rannikolla ja on kuuluisa suurista konserteista, festivaaleista ja monesta muusta vapaa-ajan ja kulttuuritapahtumista jotka houkuttelevat tuhansia kävijöitä vuosittain. Talvella kaupunki isännöi Latvian radiolähetyksen "Musical Bankin" palkintojenjakotilaisuutta ja televisioitua kansallista valintaa Euroviisuihin. Kaupunki järjestää myös viimeisen konsertti Latvian popmusiikin kyselystä "Musical Hits" Renka Gardenissa heinäkuussa vuosittain. Myös heinäkuun toisena viikonloppuna kaupunki pitää Sea Festival - juhlan ja elokuun ensimmäisenä viikonloppuna tuhansia ihmisiä osallistuu vuosittaiseen kaupungin festivaaleille. Perheille Ventspilsin Seikkailupuisto tarjoaa laskettelurinteen, köysiradan, rattikelkkailua, BMX radan, trampoliineja, kiiking keinut, kesäletkuradan ja muuta viihdettä.

Kaupungin satama pysyy sulana ja sieltä toimii lauttayhteydet Ruotsiin ja Saksaan.