Olbia satamaan Civitavecchia lautta

Sardinia ja Rooma yhdistyvät reitillä Olbia Civitavecchia, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Grimaldi Lines reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 6 tuntia 30 minuuttia samalla kun Tirrenia reitti kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 5 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 28 ylitystä viikko reitillä Olbia Civitavecchia kohteiden Sardinia ja Rooma välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Olbia satamaan Civitavecchia lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sardinia - Rooma lautat sivullamme.

Olbia - Civitavecchia lauttaoperaattorit

 • Grimaldi Lines
  • 7 lähtöä viikoittain 6 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Tirrenia
  • 3 lähtöä päivittäin 5 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Olbia Civitavecchia hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Olbia Civitavecchia on auto ja 2 matkustajaa.

Olbia Civitavecchia lautta arvostelut

 • "Koirat ja perheet"

  Mukava, hauska, ja pidimme kovasti koirat + perhe ilmapiiristä.

  'Anonyymi' matkusti Olbia Civitavecchia operaattorilla Moby Lines aluksella Moby Freedom

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "tosi hyvä"

  The Loony Tune tunnusmusiikki Wonder-laivalla oli hauskaa lapsille sekä meille muille, kiitos tyylikkäästä suunnittelusta.

  'Anonyymi' matkusti Olbia Civitavecchia operaattorilla Moby Lines aluksella Moby Corse

  Lue lisää Näytä vähemmän

Olbia opas

Olbia on italialainen kaupunki joka sijaitsee Koillis-Sardinian Galluran seutukunnassa. Kaupungilla on pitkä historia, ja vaikka se nykyään useimmiten nähdään kauttakulkukaupunkina matkailijoille jotka saapuvat tai lähtevät Sardiniasta, Olbialla on tarpeeksi charmia jonkinlaiseen huomioon. Olbiassa on yksi tai kaksi tärkeää nähtävyyttä, ja sen pieni historiallinen keskusta on miellyttävä paikka kulkea hitaasti ja istua ravintolassa tai baarissa. Kaupunki ei ole kallis, ja se tekee hyvän tukikohdan päiväksi tai kahdeksi - ehkä pidempään, jos aiot ottaa veneretken, vierailla rannoilla tai tutustua lähinähtävyyksissä. Olbian tärkein nähtävyys on keskiaikainen Pisan-romaaninen kirkko, joka on hakattu Galluran graniittiin. Kuoressa on kaksi 1200–luvun freskoa, vasempi kuvaa Simpliciusta, Olbian suojelupyhimystä. Festa di San Simplicio on Olbian suurin festivaali, jota juhlitaan kolme päivää toukokuun puolivälissä.

Olbian satamasta pääsee kaupunkiin pitkää pengertietä. Autolautat yhdistävät Olbian manner-Italian kohteisiin, kuten Genovaan ja Civitavecchiaan, Rooman lähelle. ASPO bussi numero 9 yhdistää sataman kaupungin kanssa. Muita kohteita on Golfo Arzachena, satama pohjoiseen Olbiasta.

Civitavecchia opas

Civitavecchia on tärkein risteily- ja lauttasatama Roomaan, Italiaan. Viehättävä 58 000 asukkaan rantakaupunki on Tyrrhenanmeren rannikolla, ja se sijaitsee noin 80 km luoteeseen Rooman Lazion alueelta Keski-Italiassa. Sen satama on jo yli tuhat vuotta vanha, vuosina 101-108 keisari Trajanus määräsi Centumcellaen sataman rakennettavaksi käsittelemään syvänmeren toimituksia Rooman pääkaupunkiin. Keskiajalla ja sen jälkeen, Civitavecchiaa hallitsi eri kreivejä ja paaveja. Useat kunnostetut keskiaikaiset ja barokin rakennukset (kuten massiivinen Forte Michelangelo ja sataman takaiset puolustava muuri) ovat muisto Civitavecchian pitkästä historiasta. Civitavecchian nähtävyydet alkavat jo satamasta, jossa kävijät saavat hyvän näkymän risteilyaluksista ja lautta-altaista. Forte Michelango, jonka paavi Giulio II rakennutti 1500-luvun alussa, on sataman vieressä. Takana ja sataman yläpuolella, 1600–luvnu puolustava muuri muodostaa yhden puolen Lungoporto Gramscista, kohotetusta kävelykadusta jonka vieressä on moderneja kerrostaloja.

Auto- ja matkustaja-alukset linkittävät Civitavecchian Sardiniaan, Sisiliaan ja muihin kohteisiin Italiassa ja ulkomailla.