Olbia satamaan Genova lautta

Sardinia ja Italia yhdistyvät reitillä Olbia Genova, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Moby Lines reitti kulkee jopa 12 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 10 tuntia 30 minuuttia samalla kun Tirrenia reitti kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 9 h 59 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 17 ylitystä viikko reitillä Olbia Genova kohteiden Sardinia ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Reitti- ja satamatiedot

Olbia satamaan Genova lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sardinia - Italia lautat sivullamme.

Olbia - Genova lauttaoperaattorit

  • Moby Lines
    • 12 lähtöä viikoittain 10 h 30 min
    • Etsi hinta
  • Tirrenia
    • 5 lähtöä viikoittain 9 h 59 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Olbia Genova hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Olbia Genova on auto ja 2 matkustajaa.

Olbia opas

Olbia on italialainen kaupunki joka sijaitsee Koillis-Sardinian Galluran seutukunnassa. Kaupungilla on pitkä historia, ja vaikka se nykyään useimmiten nähdään kauttakulkukaupunkina matkailijoille jotka saapuvat tai lähtevät Sardiniasta, Olbialla on tarpeeksi charmia jonkinlaiseen huomioon. Olbiassa on yksi tai kaksi tärkeää nähtävyyttä, ja sen pieni historiallinen keskusta on miellyttävä paikka kulkea hitaasti ja istua ravintolassa tai baarissa. Kaupunki ei ole kallis, ja se tekee hyvän tukikohdan päiväksi tai kahdeksi - ehkä pidempään, jos aiot ottaa veneretken, vierailla rannoilla tai tutustua lähinähtävyyksissä. Olbian tärkein nähtävyys on keskiaikainen Pisan-romaaninen kirkko, joka on hakattu Galluran graniittiin. Kuoressa on kaksi 1200–luvun freskoa, vasempi kuvaa Simpliciusta, Olbian suojelupyhimystä. Festa di San Simplicio on Olbian suurin festivaali, jota juhlitaan kolme päivää toukokuun puolivälissä.

Olbian satamasta pääsee kaupunkiin pitkää pengertietä. Autolautat yhdistävät Olbian manner-Italian kohteisiin, kuten Genovaan ja Civitavecchiaan, Rooman lähelle. ASPO bussi numero 9 yhdistää sataman kaupungin kanssa. Muita kohteita on Golfo Arzachena, satama pohjoiseen Olbiasta.

Genova opas

Italian satamakaupunki Genova sijaitsee Ligurian alueella Välimeren rannalla. Yksi suurimmista keskustiosta Euroopassa, Genovan historiallisessa keskustassa kiertyy monimutkainen sokkelo kujilla (caruggi) jotka avautuvat yllättäen pienille aukioille; kaupungin sielu asuu kujilla, jossa tuoksut, maut ja kulttuuri ovat yhdistetty läpi historian. Tässä tiheässä kaupunkikuvassa, jossa ikkunat ovat niin lähellä että ne melkein koskettavat, arkkitehtuurityylit ovat kerroksellisesti päällekkäin, jossa keskiaikainen seinä toimii pohjana 1300–luvun rakennuksessa ja goottilaiset loggiat muuttuvat trendikkäiksi baareiksi: tämä on paikka, jossa menneisyys muodostaa nykyisyyden.

Vuonna 1992 uudistetusta Renzo Pianon suunnittelemasta Genovan vanhasta satama-alueesta on tullut mekka matkailijoille, jotka saapuvat nauttimaan aperitivoista, ruokailusta, myymälöistä, elokuvista, luistelusta, tai uimisesta uima-altaalla. Laiturin päädyssä on Magazzini del Cotone, josta kaupungin Lanterna (majakka) kohoaa lähellä, voit ihailla Genovaa ja sen lahtea kaikessa kauneudessaan. Kukkulat muodostavat taustan tälle vaikuttavalle panoraamalle, joka on värikäs päivällä ja valaistu yöllä.

Lauttaterminaali sijaitsee Calata Chiappellalla, Ponte Assereton ja Ponte Colombon välissä. Satamasta lähtevät lautat lähinnä Sardiniaan, Sisiliaan, Korsikaan, Espanjaan, Tunisiaan ja Marokkoon. Lauttaterminaali on monella tasolla ja sinne pääsee pyörätuolilla. Ylimmällä tasolla on odotustilat ja suuri ostoskeskus.