Olbia satamaan Livorno lautta

Sardinia ja Italia yhdistyvät reitillä Olbia Livorno, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Moby Lines reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 6 tuntia 45 minuuttia samalla kun Grimaldi Lines reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 8 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 28 ylitystä viikko reitillä Olbia Livorno kohteiden Sardinia ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Reitti- ja satamatiedot

Olbia satamaan Livorno lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sardinia - Italia lautat sivullamme.

Olbia - Livorno lauttaoperaattorit

 • Moby Lines
  • 14 lähtöä viikoittain 6 h 45 min
  • Etsi hinta
 • Grimaldi Lines
  • 14 lähtöä viikoittain 8 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Olbia Livorno hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Olbia Livorno on auto ja 2 matkustajaa.

Olbia Livorno lautta arvostelut

 • "Upea tapa matkustaa!!!"

  Matkustimme Mobylla Olbiasta Livornoon toukokuussa 2013 ja matka oli mahtava! Se oli paljon parempi kuin matkamme Civitavecchiasta Olbiaan edellisellä viikolla (Tirrenialla). Erinomaisen mukava ja hyvin varusteltu lautta, kokemus Mobylla oli loistava. Hyttimme oli siisti ja hiljainen; urheilubaari oli mahtava ja UEFA Cupin semifinaali isolta screeniltä näytettynä bonus. Aion matkustaa Mobylla uudelleen!!!

  'Brad' matkusti Olbia Livorno operaattorilla Moby Lines aluksella Moby Tommy

  Lue lisää Näytä vähemmän

Olbia opas

Olbia on italialainen kaupunki joka sijaitsee Koillis-Sardinian Galluran seutukunnassa. Kaupungilla on pitkä historia, ja vaikka se nykyään useimmiten nähdään kauttakulkukaupunkina matkailijoille jotka saapuvat tai lähtevät Sardiniasta, Olbialla on tarpeeksi charmia jonkinlaiseen huomioon. Olbiassa on yksi tai kaksi tärkeää nähtävyyttä, ja sen pieni historiallinen keskusta on miellyttävä paikka kulkea hitaasti ja istua ravintolassa tai baarissa. Kaupunki ei ole kallis, ja se tekee hyvän tukikohdan päiväksi tai kahdeksi - ehkä pidempään, jos aiot ottaa veneretken, vierailla rannoilla tai tutustua lähinähtävyyksissä. Olbian tärkein nähtävyys on keskiaikainen Pisan-romaaninen kirkko, joka on hakattu Galluran graniittiin. Kuoressa on kaksi 1200–luvun freskoa, vasempi kuvaa Simpliciusta, Olbian suojelupyhimystä. Festa di San Simplicio on Olbian suurin festivaali, jota juhlitaan kolme päivää toukokuun puolivälissä.

Olbian satamasta pääsee kaupunkiin pitkää pengertietä. Autolautat yhdistävät Olbian manner-Italian kohteisiin, kuten Genovaan ja Civitavecchiaan, Rooman lähelle. ASPO bussi numero 9 yhdistää sataman kaupungin kanssa. Muita kohteita on Golfo Arzachena, satama pohjoiseen Olbiasta.

Livorno opas

Italian Livorno on tärkeä satamakaupunki Italian länsirannikolla. Monet risteilyalukset vierailevat Livornossa, koska se on merenkulun portti Toscanan alueella. Kaupunki on myös tärkeä lauttaterminaali. Monet turistit käyvät Livornossa matkalla Toscanan tärkeimpiin matkailukohteisiin Firenzeen, Pisaan, Luccaan ja Sienaan. Livorno suunniteltiin "ihanteelliseksi kaupungiksi" Italian renessanssin aikana, kun sitä hallitsi suuriruhtinas Medicin perhe. Suurimmat lisäykset on suunnitellut arkkitehti Bernardo Buontalenti 1500–luvun lopussa. Medicin porttia vahti ja puolusti tornit ja linnoitukset jotka johtavat kaupungin keskustaan. Kuten monet Italian kaupungit, Livornoa ympäröi aikoinaan muurit, jotka rakennettiin suojelemaan kansalaisiaan hyökkääjiltä. Monet näistä antiikin seinistä ovat vielä ennallaan ja ovat tutustumisen arvoisia.

Satamassa on modernit mukavuudet, kuten pyörätuoliluiskat ja wc- ja suihkutilat matkailijoille. Siellä on myös baareja, ravintoloita, info-piste, konferenssikeskus, pankkeja ja muita palveluja. Satamasta on lauttayhteydet Bastiaan, Olbiaan, Arzachenaan, Cagliariin ja Tunisiaan.