Olbia satamaan Piombino lautta

Sardinia ja Italia yhdistyvät reitillä Olbia Piombino. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Moby Lines. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia 15 minuuttia.

Olbia Piombino matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Reitti- ja satamatiedot

Olbia satamaan Piombino lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sardinia - Italia lautat sivullamme.

Olbia - Piombino lauttaoperaattorit

  • Moby Lines
    • 7 lähtöä viikoittain 5 h 15 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Olbia Piombino hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Olbia Piombino on auto ja 2 matkustajaa.

Olbia opas

Olbia on italialainen kaupunki joka sijaitsee Koillis-Sardinian Galluran seutukunnassa. Kaupungilla on pitkä historia, ja vaikka se nykyään useimmiten nähdään kauttakulkukaupunkina matkailijoille jotka saapuvat tai lähtevät Sardiniasta, Olbialla on tarpeeksi charmia jonkinlaiseen huomioon. Olbiassa on yksi tai kaksi tärkeää nähtävyyttä, ja sen pieni historiallinen keskusta on miellyttävä paikka kulkea hitaasti ja istua ravintolassa tai baarissa. Kaupunki ei ole kallis, ja se tekee hyvän tukikohdan päiväksi tai kahdeksi - ehkä pidempään, jos aiot ottaa veneretken, vierailla rannoilla tai tutustua lähinähtävyyksissä. Olbian tärkein nähtävyys on keskiaikainen Pisan-romaaninen kirkko, joka on hakattu Galluran graniittiin. Kuoressa on kaksi 1200–luvun freskoa, vasempi kuvaa Simpliciusta, Olbian suojelupyhimystä. Festa di San Simplicio on Olbian suurin festivaali, jota juhlitaan kolme päivää toukokuun puolivälissä.

Olbian satamasta pääsee kaupunkiin pitkää pengertietä. Autolautat yhdistävät Olbian manner-Italian kohteisiin, kuten Genovaan ja Civitavecchiaan, Rooman lähelle. ASPO bussi numero 9 yhdistää sataman kaupungin kanssa. Muita kohteita on Golfo Arzachena, satama pohjoiseen Olbiasta.

Piombino opas

Muinainen vanha satama Falesia, italialainen kaupunki Piombino tarjoaa nykyään kaksi panoraamanäköalaa, jotka auttavat kävijöitä arvostamaan upeaa rantaviivaa. Piazza Bovio on luonnollinen terassi joka tarjoaa upeat näkymät merelle, ja vanha satama on täydellinen paikka tarkkailla raivokasta toimintaa kalasatamassa sen päivittäisessä huutokaupassa. Kivettyjä katuja reunustavat ravintolat ja baarit, joissa voit nauttia päivän saaliin ja paikallisia viinejä. Alueella on runsaasti herkkuja, kuten baccalà ja perunat, paikallinen kalamuhennos - caciucco, mustekalaa, ja haudutetut tai täytetyt simpukat. Kuljeskelu "Pikku Pariisissa", jonka nimi viittaa takaisin oikeusvaltion Elisa Bonaparteen, vie vierailijat ohi historiallisten rakennusten, jotka korostavat Piombinon tärkeyttä keskiajalla ja renessanssin aikana. Näitä ovat Rivellino, Palazzo Nuovo, ja 1500-luvun linna jonka rakennutti Cesare Borgia puolustamaan kaupunkia.

Piombinon satamasta lautat lähtevät suoraan Toscanan saaristoon (Elba on vain 10 km päässä rannikolta), sekä Sardiniaan ja Korsikaan.