Oslo satamaan Frederikshavn lautta

Norja ja Tanska yhdistyvät reitillä Oslo Frederikshavn. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 11 tuntia 45 minuuttia.

Oslo Frederikshavn matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Oslo satamaan Frederikshavn lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Norja - Tanska lautat sivullamme.

Oslo - Frederikshavn lauttaoperaattorit

 • Stena Line
  • 7 lähtöä viikoittain 11 h 45 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Oslo Frederikshavn hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Oslo Frederikshavn on auto ja 2 matkustajaa.

Oslo Frederikshavn lautta arvostelut

 • "Oslosta Fredrikshavniin"

  Matka Oslosta etelään vuonojen läpi on todella kuvankaunis ja lautta kulkee tarpeeksi hitaasti jotta ehdit nähdä kaiken ja ottaa kuvia. Olin erittäin onnekas sillä sää oli lämmin ja aurinkoinen.Lautalta löytyy kaikkea mitä voit tarvita yöylitykselle. Useita ruokavaihtoehtoja, baareja, pelikoneita ja tax free kauppa tarjoavat enemmän kuin tarpeeksi viihdettä matkan ajaksi. Hytti (sisähytti) oli todella siisti ja hiljainen ja sänky oli mukava. Suosittelen lämpimästi.

  'Anonyymi' matkusti Oslo Frederikshavn operaattorilla Stena Line aluksella Stena Saga

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä matka, hyvä laiva"

  Matkustimme yön yli Oslosta Tanskaan Stena Sagan kyydissä. Vaikka laiva lähti 30 minuuttia myöhässä saavuimme Tanskaan ajoissa. Majoitustilat olivat puhtaat ja täydellisen sopivat ja saimme nukuttua hyvät yöunet. Ravintolan buffet oli erinomainen ja kokonaisuudessaan kokemus oli hyvä.

  'Martyn Langlois' matkusti Oslo Frederikshavn operaattorilla Stena Line aluksella Stena Saga

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tehokas, mutta ei tarpeeksi julkisia tiloja"

  Olimme todella vaikuttuneita laivan lastauksen ja purun tehokkuudesta, jota hoiti osaava ja avulias henkilökunta (kun otimme heihin yhteyttä sähköisesti ja kun tapasimme heidät henkilökohtaisesti). Hytti (halvin mahdollinen) oil puhdas ja mukavampi kuin hostellimajoitus. Varatessani minulle ei ollut hajuakaan että hytti on pakollinen - mikä lahja! Emme kuitenkaan nauti illastamisesta, uhkapeleistä, polttamisesta tai tx free shoppailusta eikä laivalla ollut tarpeeksi tiloja mukavalle hengaukselle. Jäin kaipaamaan sitä, mutta koska matkustimme 19:30-7:30 vietimme suurimman osan matkasta nukkuen. Kokonaisuudessaan se oli sujuva, turvallinen ja mukava matka.

  'Anonyymi' matkusti Oslo Frederikshavn operaattorilla Stena Line aluksella Stena Saga

  Lue lisää Näytä vähemmän

Oslo opas

Oslo on Norjan pääkaupunki joka sijaitsee Oslofjordin pohjoisimmassa osassa. Kaupunkia ympäröivät kukkulat ja vuoret ja noin 40 saarta sijaitsee kaupungin rajoilla. Oslo on kompakti kaupunki ja siellä on helppo liikkua käyttämällä joukkoliikennettä. Oslossa on myös mahdollista vuokrata polkupyöriä ajellakseen ympäri kaupungin keskustaa. Oslossa on suuri ja monipuolinen määrä kulttuurikohteita, joihin kuuluu useita rakennuksia, jotka sisältävät Edvard Munchin ja monen muun kansainvälisen taiteilijan taidetta, mutta myös useita Norjan taiteilijoita. Norjan hallitus on äskettäin investoinut suuria summia rahaa kulttuurin, palvelujen, rakennusten ja festivaalien kehitykseen Oslon kaupungille.

Oslon suuri satama yhdistää kaupungin kohteisiin Tanskassa ja Saksassa. Terminaalin palvelut ovat rajalliset, mutta niihin kuuluu kahvila ja pieni lähtöhalli. Baarit ja ravintolat sijaitsevat lähellä terminaalirakennusta. Päivittäisiä palveluita kulkee Kööpenhaminaan, jonne matka-aika on noin 16 tuntia, Kieliin, jonne matka-aika on noin 19,5 tuntia, Hirtshalsiin Tanskassa (matkan kesto 10 tuntia) ja Frederikshavniin Tanskassa (8,5 tuntia).

Frederikshavn opas

Jyllannin niemimaan koillisrannikolla, Tanskan pohjoisosassa sijaitseva Frederikshavn on kaupunki joka tunnetaan kalastuksesta ja sen satamasta, joka tarjoaa lauttayhteydet Ruotsiin ja Norjaan. Kaupungin nimi tarkoittaa "Frederikin Satamaa". Siellä on monia asioita joita nähdä ja tehdä, mukaanlukien kaupungin Palm Beach, jossa on 100 palmua, Bangsbo museo, Frederikshavnin taidemuseo, Frederikshavn Shipyard Historical Society, Tordenskiold Festival ja puolivuosittainen Valaistus Festival.

Lauttamatka Ruotsiin kestää 2 – 3 tuntia ja 15 minuuttia. Ylitys Norjaan kestää 9 – 12 tuntia. Lauttoja kulkee myös Laesoon, saarelle keskellä Kattegatia (matka-aika 90 minuuttia) ja pieneen Hirsholmenen saaristoon, joka sijaitsee Kattegatissa noin 7 km koilliseen Frederikshavnista.