Paldiski satamaan Kapellskär lautta

Viro ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Paldiski Kapellskär. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: DFDS Seaways. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 9 tuntia 30 minuuttia.

Paldiski Kapellskär matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Paldiski satamaan Kapellskär lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Viro - Ruotsi lautat sivullamme.

Paldiski - Kapellskär lauttaoperaattorit

  • DFDS Seaways
    • 7 lähtöä viikoittain 9 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Paldiski Kapellskär hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Paldiski Kapellskär on auto ja 2 matkustajaa.

Paldiski opas

Paldiski on kaupunki ja satama joka sijaitsee Itämeren rannikolla Pakrin niemimaalla Luoteis-Virossa. Kaupunki oli alun perin ruotsalainen asutus Ragervik, mutta siitä tuli Venäjän laivastotukikohta 1700–luvulla. Kaupunki on noin 45 km Tallinnasta länteen ja siellä on monia hylättyjä Neuvostoliiton tyylisiä kerrostaloja. Monet kaupungin asukkaista ovat venäläisiä. Vuonna 1962 Paldiskista tuli Neuvostoliiton laivaston ydinsukellusveneen koulutuskeskus. Kahdella maaydinreaktorilla se työllistää noin 16000 ihmistä, tämä oli suurin tällainen laitos Neuvostoliitossa. Koska se oli merkittävä, koko kaupunki oli suljettiin piikkilangalla, kunnes viimeinen venäläinen sotalaiva lähti vuoden 1994 elokuussa.

Kahteen satamaan ja niiden tiloihin sekä uusiin laituripaikkoihin on investoitu suuresti. Tällä hetkellä Paldiskista pääsee Kapellskäriin.

Kapellskär opas

Kapellskär on ruotsalainen kaupunki Itämeren rannikolla, ja se sijaitsee noin 90 km Tukholmasta pohjoiseen. Kapellskär on ”Tukholman pohjoisin satama” ja on yksi suurimmista ro-ro-satamista Ruotsissa. Satamalla on tärkeä rooli matkustajille ja rahdille Suomesen, Norjaan, Venäjälle ja Baltiaan.

Kaupunki on Norrtäljen kunnassa, joka on kunta Tukholman läänissä Itä-Ruotsissa. Se on suurin ja pohjoisin Tukholman lääni ja se luotiin vuonna 1971 yhdistämällä useita entisiä kuntia. Monet rakennukset Norrtäljen kunnassa ovat kesämökkejä, joissa asutaan vain kesäisin. Tämä johtuu sen maantieteellisestä sijainnista Tukholman saaristossa, mikä tekee siitä suositun kaupunkilaisten ja turistien keskuudessa.

Satamaan on hyvin lyhyt lähestymisreitti joten se on erittäin houkutteleva nopeisiin purjehduksiin ja Suomeen, Viroon ja Ahvenanmaalle. Lautat kulkevat Maarianhaminaan, Naantaliin ja Paldiskiin. Lähtöselvitys suljetaan 1 tunti ennen lähtöä.