Palma satamaan Ibiza lautta

Mallorca ja Ibiza yhdistyvät reitillä Palma Ibiza, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Balearia reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 30 minuuttia samalla kun Trasmediterranea reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 15 ylitystä viikko reitillä Palma Ibiza kohteiden Mallorca ja Ibiza välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Reitti- ja satamatiedot

Palma - Ibiza lauttaoperaattorit

 • Balearia
  • 14 lähtöä viikoittain 3 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Trasmediterranea
  • 1 lähtö viikoittain 4 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Palma Ibiza hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Palma Ibiza on auto ja 2 matkustajaa.

Palma Ibiza lautta arvostelut

 • "Hieno kokemus!"

  Kaikki meni hyvin. Mukavat istuimet, täsmällinen palvelu. Matkustaisin Balearilla uudelleen totta kai!

  'Anonyymi' matkusti Palma Ibiza operaattorilla Balearia aluksella Garcia Lorca

  Lue lisää Näytä vähemmän

Palma opas

Palma on Baleaarien pääkaupunki. Se sijaitsee Espanjan Mallorcan saaren etelärannikolla. Kaupunki sijaitsee Palman lahdella,ja kaupungista pohjoiseen ja länteen sijaitsee Serra de Tramuntanan, suuri vuorijono, joka on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin Rooman aikaan, jolloin se oli roomalainen leiri. Kaupunki on myös ollut Bysantin valtakunnan, maurien ja lopulta Jaakko I:n vaikutuksen alaisena.

Nykyisin kaupunki on merkittävä matkailukohde. Nähtävyydet kaupungissa ovat La Seu, kaupungin katedraali, jonka paikalle oli alun perin rakennettu moskeija. Katedraalin rakentaminen alkoi vuonna 1229 ja se valmistui lopullisesti vuonna 1601. Katedraalista etelään on Parc de la Mar (Park of the Sea) ja niiden välillä kaupungin muurit. Täällä vierailijat voivat rentoutua suuren sinikeltaisen katoksen alla, joka varjostaa puisten penkkien riviä.

Palman lauttasatama sijaitsee kaupungin lounaispuolella, ja se tarjoaa erinomaiset näkymät katedraaliin lauttojen lähtiessä. Vilkkaalla satamalla on hyvät yhteydet pääteille jotka johtavat ulos kaupungista. Satamasta lähtee lauttoja Ibizaan, Mahoniin, Barcelonaan, Valenciaan ja Deniaan.

Ibiza opas

Ibiza sijaitsee Välimerellä, itään Espanjan niemimaalta, ja se kuuluu Baleaariin. Ibiza, joka kattaa 572 km2, on koko maailma pienoiskoossa ja ulottuu rannikolta sisämaahan. Ibiza sekä Formentera, muodostavat ns Pitiusas saaret. Kreikkalaiset nimittivät niitä mäntyjen saariksi. Ibiza on niistä suurempi. Vanhin osa Ibiza Townista oli ensimmäinen foinikialaisten asutus ja on edelleen suojattu 1500–luvun muurilla jotka rakennettiin pitämään Turkin merirosvot poissa. Tänäpäivänä kapeita mukulakivikatuja reunustaa komeita keskiaikaisia kartanoita. Katedraali on korkein kohta, lähellä linnaa. Kävele muurien mypäri saadaksesi tunteen strategisesta sijainnista. Edellytykset ovat ihanteellisia sukeltamiseen ympäri Ibizan rannikkoa, vedet ovat puhtaita ja veden lämpötila on jopa 26 astetta (80F) kesällä. Merenpohja Las Salinaksen kansallispuistossa on Unescon maailmanperintökohde, koska sillä on suuri ekologinen merkitys siellä kasvavalle meriruoholle.