Piombino satamaan Olbia lautta

Italia ja Sardinia yhdistyvät reitillä Piombino Olbia. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Moby Lines. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia.

Piombino Olbia matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Reitti- ja satamatiedot

Piombino satamaan Olbia lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Sardinia lautat sivullamme.

Piombino - Olbia lauttaoperaattorit

  • Moby Lines
    • 7 lähtöä viikoittain 5 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Piombino Olbia hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Piombino Olbia on auto ja 2 matkustajaa.

Piombino opas

Piombino on kaupunki joka sijaitsee Livornon maakunnassa Toscanassa, Italiassa. Kaupunki sijaitsee Ligurianmerenja Tyrrhenanmeren rajalla, Elban saaren edustalla ja Maremman pohjoisella puolella. Kaupungin vanhakeskusta juontaa juurensa aikaan, jolloin se oli etruskien satama. Kaupunki oli myös tärkeä satama keskiajalla Pisan tasavallalle. Elokuussa vierailijoilla on mahdollisuus osallistua "Agosto con Gustoon," suurille ruoka ja viini -messuille, mikä juhlii Piombinon kulttuuri- ja kulinaarisia perinteitä .Museo Citadel ja City on täydellinen paikka selvittää lisää kaupungin esihistoriallisen, etruskien ja Rooman ajasta. Rantaviivalla on useita pyörä- ja vaellusreittejä, jotka johtavat Välimeren pensaikon kautta kohti modernia matkailusatamaa Salivolia, matkalla on useita perheomisteisia kellareja avoinna vierailijoille.

Piombinon satamasta lautat lähtevät suoraan Toscanan saaristoon (Elba on vain 10 km päässä rannikolta), sekä Sardiniaan ja Korsikaan.

Olbia opas

Italian kaupunki Olbia ei ole ehkä niin houkutteleva kuin Alghero tai Cagliari, mutta on kuitenkin suosittu kohde. Sillä on oma lentokenttä ja se vastaanottaa lauttoja mantereelta, joka toimii porttina Smaragdirannikolle ja tilojen ja palvelujen tarjoamisesta matkailijoille. Olbian vanhassa osassa on roomalainen kylpylä, vaikuttava graniittikirkko ja muita historiallisia muistomerkkejä, sekä monia baareja ja ravintoloita. Kaupungin tärkein nähtävyys on keskiaikainen Pisan-romaaninen kirkko, joka on hakattu Galluran graniittiin. Apsisissa on kaksi 1200-luvun freskoa, joista toinen kuvaa Simpliciota, Olbian pyhimystä. Festa di San Simpliciuksen on Olbian suurin festivaali, mitä vietetään kolmen päivän ajan toukokuun puolivälissä.

Olbian satamasta pääsee kaupunkiin pitkää pengertietä. Autolautat yhdistävät Olbian manner-Italian kohteisiin, kuten Genovaan ja Civitavecchiaan, Rooman lähelle. ASPO bussi numero 9 yhdistää sataman kaupungin kanssa. Muita kohteita on Golfo Arzachena, satama pohjoiseen Olbiasta.